Sulkavan Partalansaaressa Hakovirran sillan läheisyydessä Saimaan rantaan rajautuvat kaksi määräalatonttia (n. 8000 m2/kpl) joissa toisella siistikuntoinen sähköistetty loma-asunto sekä erillinen rantasauna. Rannassa jykevä uusi laituri johon pääset rantautumaan suuremmallakin aluksella. Viihtyisä grillikatos mahdollistaa iltojen istumisen maisemia ihaillen. Rakennukset ja ympäristö on todella siistissä kunnossa koska mökkitalkkari on huolehtinut jatkuvasti kohteesta. Tontit on suuntaa-antavasti merkattu maastoon, kummalekin tontille tulee rantaviivaa n. 100 m ja syvyyttä n. 80 m. Tonttien välinen raja on "kiinteä" - muutoin voidaan tonttien muodoista ja pinta-aloista neuvotella eli tontit on mahdollista hankkia myös esitettyä suurempana ( hinta tuolloin neuvotellaan "kohdalleen").

Kohteen myyntihinta:

T1 eli rakennettu määräala 160 000€ irtaimistoineen.

T2 eli rakentamaton määräala 80 000€.                                                                                                                                                                                                                                                               Jos samalla kertaa tehdään kauppa molemmista määräaloista niin yhteishinta on      220 000€. 

Sovi kohteen esittelystä välittäjän kanssa. Voit tutustua kohteeseen myös itsenäisesti, huomioi kuitenkin että kohteelle menevän tien "suussa" on lukittu puomi josta kävelymatkaa tulee n. 1 km. Kohteella pidetään esittely 1.7 (lauantai klo 10.00-11.00) jolloin puomit ja ovet ovat auki tutustumista varten.

Tarjoukset näistä kohteista viereisen linkin välityksellä tai os. Järvi-Suomen Metsätilat Oy LKV, Kimmo Asikainen, Väätäisentie 5, 51900 JUVA

Kimmo Asikainen
Tätä kohdetta välittää Kimmo Asikainen 0400 156 022 Lähetä viesti välittäjälle
Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Sulkavan kunnan laatima ns. Partalansaaren osayleiskaava.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rantarakentamisoikeus max. 200 m2/rakennuspaikka Sulkavan kunnan rakennusjärjestyksen sekä kaavamääräysten mukaisesti.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus myyjän rakentamalle metsätielle.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräaloille tulee pinta-alan suhteessa osuudet yhteisiin alueisiin kantatilan osuuksista.

Ajo-ohjeetSulkavan kk:sta Partalansaareen johtavaa tietä n. 5,5 km ja heti Hakovirran sillan jälkeen oikealle Keriniementietä jota pitkin n. 1,5 km josta lähtee kiinteistölle johtava tie oikealle. Huom! tien "suussa" puomi joka on lukossa. Keriniementieltä matkaa n. 1 km ja tie päättyy kohteelle.
Puustotiedot

Rakennetun tontin puusto on harvennettua vanhaa männikköä. 

Rakentamattoman tontin puusto on uudistuskypsää, luonnontilaista havupuustoa.

Ostajalle tulevat maksut

Ostaja maksaa kauppasumman lisäksi varainsiirtoveron, kaupanvahvistajan palkkion, lainhuutomaksun sekä kiinteistönmuodostamiskulut (lohkominen).

Lisätietoja

Mökki ja rantasauna on rakennettu 1978. Päämökin pinta-ala on 54 m2 ja lisäksi kuisti n. 10 m2. Mökissä on tupa, keittiönurkkaus, kaksi makuukamaria sekä erillinen verannalta menevä huone jossa kerrossänky. Rantasaunan rakennusala on n. 22 m2 + kuisti ja se sisältää saunan, pesuhuoneen sekä saunakamarin. Rakennukset on sähköistetty ja päämökissä on lämmönlähteenä sähköpatterit sekä tuvassa ja saunakamarissa on molemmissa takka (tuvassa avomallinen). Rakennuksia on korjattu ja huollettu säännöllisesti, mm. ulkomaalaukset, mökin yläpohjan eristys, saunan katto, ponttoonilaituri. Erillinen ulkovarasto jossa wc. Saunarakennuksen perustuksiin on päässyt pintavesiä jotka jäätyessään on liikuttanut hieman rakennusta.

Keittiönurkkauksessa jääkaappi ja liesi sekä lisäksi erillinen jääkaappi. Lämmin käyttövesi tehdään pienellä varaajalla. Käyttövesi tulee järvestä vesiautomaatilla suoraan hanasta. Kohteella on myös kaivo mutta sen vettä ei ole käytetty, eikä veden laatua ole tutkittu, vaan ruokavesi on tuotu mukana.

Rakennukset on tarkoitettu ainoastaan kesäaikaiseen käyttöön.

Ei energiatodistusta (ei tarvita). Asbestikartoitusta ei olla suoritettu.

Kiinteistövero v. 2017 273,47€.