Jurmusta, Iijokivarresta määräala n.12,1 hehtaaria sekä palstan etelärajalla sijaitseva mökki ja saunarakennus. Määräala käsittää Tilan Karvonen 832-403-5-4 Iijoen sillan eteläpuolella olevan, joen länsipuolisen palstan, alueen rajat korostettu keltaisella oheiseen karttaan. ESITTELY MÖKKIIN TIISTAINA 20.6. KLO 8-9

Mökki on palstan etelälaidassa, n. 500m Iijoen sillasta alavirtaan, kuivalla kangaskumpareella kevättulvilta suojassa. Joessa on tilan etelärajalla pientä nivaa, ylävirran puolella rauhallisempaa suvantoa. Mökki on rakennettu 1990 luvun alkupuolella, rakennuslupa myönnetty 1992, saunan rakennuslupa 1996. Mökki on ollut lähes käyttämättömänä, ja käytännössä kalustamaton. Mökki on rakennettu höylähirrestä (n. 19 m2) sekä lisäksi lautarakenteinen umpikuisti n. 12m2. Mökki on vaatimaton, Valurautatakka sekä kaasuliesi, ei sähköjä, eikä vettä. 

Saunarakennuksessa on pieni pukuhuone, sauna sekä liiteri, vesi kannettava joesta. Vesiosuuskunnan vesijohto kulkee palstan läpi lähempänä siltaa. Kiinteistövero n. 130 €/vuosi.

Soita ja sovi aika niin käydään katsomassa mökkiä sisältä. Tästä upea paikka kalamiehelle, Jurmunseudun kosket lähellä. Sähköjohto kulkee mökin vierestä, joten liittymän saa tarvittaessa helposti.

Jussi Perttu
Tätä kohdetta välittää Jussi Perttu 040-7608939 Lähetä viesti välittäjälle
Tee tarjous tästä kohteesta
Tarjoa viimeistään 5.10.2017
Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Toinen rakennuslupa voi olla mahdollinen, mutta käytännössä ranta on alavaa eikä rakennuspaikkaa voi muualla sataa metriä lähemmäs rantaa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Sillankorvassa oleva liittymä on maa- ja metsätalouskäyttöä varten. Ely-keskuksen mukaan kulku rakennukselle tulee järjestää muuta kautta, joten lohkomisessa kulkuoikeus tulee todennäköisimmin palstan eteläpuolelle tulevaan tiehen.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräala saa osuudet tilan yhteisiin pinta-alansa mukaan. yht. vesialue Jurmu 2. jakokunta 876:5 (pirinoja, Loukusanjoki ja lampivesiä) sekä yht. maa-alue Kuren toinen jakokunta 878:21 (lanssimaa Jurmunlammen alapuolella).

Ajo-ohjeetPalstan rajoilla oranssia metsätilat nauhaa. Autolla pääsee sillankorvasta n. 100m alavirtaan.
Puustotiedot

Metsät pääosin varttunutta ja nuorta kasvatusmetsikköä. Rantapuolella vanhoja peltoja, jotka kasvavat koivua. Metsämaata 8,9 hehtaaria, kokonaispuusto n. 700m3.

Arvion jälkeen palstalta on kaadettu koivua rannasta kuviolta 170, n. 10m3 jotka myyjä vie omaan käyttöönsä. Kuvio 170 on vanha, uiton aikuinen sekaanpanopaikka. Rantatörmää on tulvavedet syövyttäneet ja puita on kaatunut jokeen, Pohjolan voimalla on tarkoitus kivetä rantaa tänä kesänä, jotta syöpyminen pysähtyisi.

Arvion tekijä

Mhy Taivalkoski/Mikkonen Aila

Ostajalle tulevat maksut

Varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, lainhuudatusmaksu 119€, lohkominen 1530€ sekä 1/2 kaupanvahvistuksesta 60€.