Soutajan eteläpuolella, erinomaisella paikalla myytävänä tila, johon on kaavoitettuna yhteensä 27 tonttia lomarakentamiseen.

Tällä hetkellä autolla pääsee tilan rajalle. Vesi- viemäri- ja sähkölinja menevät Soutajanlammintien vieressä, joka on aivan myytävän tilan länsipuolella.

Pyhätunturin alueella on viime aikoina panostettu voimakkaasti ja suuria investointeja on kaavailtu. Nyt onkin erinomainen aika sijoittaa alueen tontteihin. Alueen investointeja ym. voi katsoa kunnan sivuila www.pelkosenniemi.fi tai Pyhätunturin omilta sivuilta.

Pyhätunturi on Pelkosenniemen ja Kemijärven kuntien alueella sijaitseva usean tunturin ryhmä. Tunnetuin huippu on Kultakero. Pyhätunturilla on erinomaiset mahdollisuudet lasketteluun, hiihtoon, patikointiin sekä useisiin muihin aktiviteetteihin. Pyhätunturin alueen luonto on tunnettu jo yli valtakunnan rajojen.

 

Karttoihin on maanmittauslaitoksen julkaisulupa 886/MML/15

Ulla Käkelä
Tätä kohdetta välittää Ulla Käkelä 040 735 1360 Lähetä viesti välittäjälle
Kaava Ranta-asemakaava » Lisätietoja

Yleiskaava ja Ranta-asemakaava

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rakennusoikeutta 128 k-m2 - 182 k-m2/tontti. Tonttien pinta-alat 1604 - 2271 m2.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasite

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote

Puustotiedot

Puusto on kokonaisuudessaan nuorta kasvatusmännikköä. Pituus vaihtelee 8 - 10 m. Kuusta ja koivua jon seassa jonkin verran. Alueella on myös hyvät marjamaat.

Ostajalle tulevat maksut

Varainsiirtovero 4 % kauppasummasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta (60), lainhuutokulut (111). Mahdollinen tuleva kiinteistövero tulee selvittää verottajalta.