Välittäjät

Välittäjät

Metsätilat.fi –ketjun muodostavat 7 metsä- ja maatilakiinteistöjen välityksen erikoistunutta metsänomistajalähtöistä kiinteistövälitysliikettä eri puolilla Suomea. Yhdessä tarjoamme valtakunnan ylivoimaisesti kattavimman valikoiman metsätiloja, tontteja ja muita kiinnostavia myyntikohteita.
 

Etelä-Suomen metsätilat LKV / Family Timber Finland Oy on kuuden Etelä-Suomen metsänhoitoyhdistyksen, MTK Hämeen ja MTK Uusimaan omistama yritys. Olemme erikoistuneet metsätilojen ja muiden maaseudun kohteiden välitykseen.

 

Järvi-Suomen Metsätilat on Etelä-Savossa, Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa toimivien metsänhoitoyhdistysten omistama yhtiö, joka on erikoistunut metsätilojen, tonttien ja maaseutukiinteistöjen välitykseen.
 

Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy LKV on perustettu vuonna 2001. Yhtiön osakkaina ovat Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjala, Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa, Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso, Kaakon Metsänhoitoyhdistys ja Luumäen Metsänhoitoyhdistys.
 


Karjalan Metsätilat Oy LKV on Pohjois-Karjalan sekä Uukuniemen alueella toimiva metsäkiinteistöjen välitykseen erikoistunut yhtiö. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan kanssa, jonka kautta käytettävissä on markkinoiden kattavin asiakaspalveluverkosto sekä maakunnan paras metsäosaaminen.
 

Länsi-Suomen metsätilat Oy LKV on perustettu vuonna 2005. Yhtiön osakkaina on pääosa Länsi-Suomen alueen metsänhoitoyhdistyksistä. Olemme toimialueemme suurin metsätilojen välittäjä ja merkittävässä roolissa tonttien ja maaseudun rakennettujen kohteiden myynnissä.

Pohjois-Suomen metsämarkkinat LKV

Lapin Metsämarkkinat Oy LKV  ja Pohjois-Suomen Metsämarkkinat LKV välittävät metsäkiinteistöjä, eräpaikkoja ja lomatontteja Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Meiltä saat metsäammattilaisen avun ja metsäomistajajärjestön turvallisuuden metsätilakauppaan.

Ab Skogsfastigheter AFM

Ab Skogsfastigheter AFM on perustettu vuonna 2008. Yhtiö on Metsänhoitoyhdistys Österbottenin omistama. Ab Skogsfastigheter on erikoistunut metsätilojen välitykseen. Toimimme Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan (Kokkola) maakuntien alueilla.