Hyvien tieyhteyksien varrella, lähellä Kihniön keskustaa. Mahdollisuus ostaa myös koko tila johon kuuluu talouskeskuksen lisäksi metsää noin 29,5 ha ja peltoa noin 8,5 ha. Tila rajoittuu pitkältä matkalta Kankarinjärveen.

Vanha maatilan talouskeskus rakennuksineen noin 1 hehtaarin tontilla.

Asuinrakennus on valmistunut kiinteistöveroselvityksen mukaan vuonna 1969 ja laajennusosa vuonna 1993. Vanhemman osan kokonaisala on 110 m2 ja laajennusosan 22 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.

Rakennus on puurunkoinen ja ulkovuorauksena mineriittilevy.  Laajennusosa on lautavuorattu. Vanhemmalle osalle uusittu peltikate vuonna 2011. Lisäksi on uusittu hiljattain päätyikkunat sekä ulko-ovi. Muuten asunnossa ei ole tehty isompia remontteja.

Lämmitysjärjestelmänä on puukeskuslämmitys. Lisäksi rakennuksessa on leivinuuni, puuhella sekä ilmalämpöpumppu.

Kiinteistölle on sähköliittymä. Vesi tulee lähteestä, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä asuinrakennuksesta. Nykyaikaista jätevesien käsittelyjärjestelmää ei ole vaan käytössä on kaksi saostuskaivoa.

Tiloina asuinrakennuksessa on keittiö, olohuone, 3 huonetta, apukeittiö, vaatehuone, wc ja eteinen. Myöhemmin rakennetussa laajennusosassa on sauna- ja pesutilat, pannuhuone sekä varastotila. Lisäksi talon alla on kellari.

Navettarakennus rakennettu 1950-luvun lopulla ja se on puu/tiilirakenteinen, ulkomitat n. 8m x 21 m. Rakennus toimii nykyään varastotilana.  Vanha asuinrakennus, joka siirretty nykyiselle paikalleen 1930-luvulla.  Muita talousrakennuksia ovat autatalli/vaja, riihi, kellari ja 2 vajaa.

 

Hp. 35.000 euroa/Tarjous. Tarjoukset välittäjälle 12.6. mennessä.

Kaava Ranta-asemakaava » Lisätietoja

Ranta-asemakaava (250-130492§14)

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 250-401-876-12 Yht. vesialueet

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta