Leppävirralla Kurjalassa osoitteessa Kurjalanrannantie 1255 A oleva entinen kyläkauppa ja varastokäytössä ollut makasiini. Kiinteistön rakennukset ovat Kurjalanrannantien ja Kolarinpellontien kulmassa. Pieni osa tontista on Kolarinpellontien koillispuolella.

Kiinteistöllä on 1989 rakennettu ja 1990 käyttöön otettu kyläkauppana toiminut rakennus, jonka toinen pääty on rakennettu asuintiloiksi. Rakennuksen kokonaisala on 266 m2 josta asuinhuoneiston osuus on 83 m2. Kaupan puoli on jaettu kahteen eri liikehuoneistoon 125 m2 ja 40 m2. Lisäksi rakennukseen kuuluu 5,9 m2 pannuhuone ja 12,7 m2 kokoinen varastohuone. Talo lämpiää öljyllä (vesikiertoinen patterilämmitys). Kattila ja poltin ovat vuodelta 2009 ja poltin on huollettu 2017. Taloon kuuluu kaksi ilmalämpöpumppua. Käyttövesi taloon tulee pumpulla omasta kaivosta. Jätevedet menevät omiin sakokaivoihin, jotka on tyhjennetty kerran vuoteen. Talo on puurunkoinen ja lautavuorattu. Talossa on harjakatto jossa on kunnostusmaalauksen tarpeessa oleva peltikate. Lisäksi asuinhuoneiston puolella on varaava takka ja leivinuuni, joista leivinuunia ei huonon lämmönluovutuskyvyn takia ole juurikaan käytetty.

Asuinhuoneistossa  on 9,6 m2 kokoinen makuuhuone, 17 m2 kokoinen olohuone, 11 m2 kokoinen keittiö, 13,4 m2 kokoinen makuuhuone, 2 x wc, pesuhuone, sauna, eteinen, takkahuone ja kodinhoitotila. Varsinaisesti asuintiloissa on 3 h, k, s, 2x wc. Lattiapinnat ovat klinkkeriä, parkettia, laminaattia ja muovimattoa. Seinät ovat levyä tai tapetoituja ja katot ovat puu paneelia. Keittiö on uusittu 1999 (Topi-keittiöt). Asunnon sisäpinnat ovat siistit. Saunan ja pesuhuoneen lattiassa ei ole sertifikaatin mukaista vesieristystä.

Kaupan puoli on asuintiloja viileämpi ja ollut kaupan pidon lopettamisen jälkeen askartelu ja varastokäytössä. Kaupan puolella on iso kylmiö jonka koneisto on rikki (kylmiö ei siis toimi), wc ja pieni keittiö.

Erillinen varasto makasiini on rakennettu vuonna 1944. Noin 100 m2 kokoinen makasiini on puurunkoinen ja lautavuorattu. Rakennuksessa ja pellillä vuorattu harjakatto.

Hintapyyntö on 38 000 €. Tarjouksen kohteesta voi tehdä heti.  Energiatodistus luokka "H"

 

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Kiinteistön ala on kaavoittamaton rakennuspaikka.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kiinteistöllä ei ole rantaa

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Kaupan kohteella ei ole kiinteistörekisteriin kirjattua rasitteita tai käyttöoikeuden rajoituksia. Sopimukseen perustuen kiinteistöllä on kylän postilaatikko, joka aiheuttaa pihapiiriin asiointi- ja käyntiliikennettä.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kaupan kohdetta rasittaa kaksi kiinnitystä, nimellisarvoltaan yhteensä 52 978 €. Panttikirjat luovutetaan ostajalle veloista, vastuista ja rasituksista vapaana kauppahinnan maksua vastaan.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kaupan kohteelle ai ole kiinteistörekisteriin kirjattua tieoikeutta, koska kiinteistö on yleisen tien varrella

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kaupan kohteeseen kuuluva osuus Kaipolanmäen osakaskunnan yhteiseen vesialueeseen 420-402-876-1 siirtyy kauppahinnan maksua vastaan kiinteistön mukana myyjältä ostajalle

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella on energiatodistus