Vihannin Alpuassa huolella pidetty omakotitalo monine piharakennuksineen ja edullisin asumiskustannuksin.

Vihannin Alpuassa myynnissä 1984 rakennettu omakotitalo, jota on remontoitu monipuolisesti vuosien varrella. Talon lämmitysmuoto on vaihdettu maalämpöön, ikkunat ja vesikatto on uusittu sekä monenlaista pintaremonttia on tehty sisätiloissa.

Pihapiirissä on vuonna 1995 rakennettu hyväkuntoinen navettarakennus, jonka yhteydessä lato betonilattialla. Loistava mahdollisuus esimerkiksi eläinten pitoon. Maitohuoneeseen on asennettu kamiina ja huone on toiminut lämpimänä  verstaana.

Pihapiirissä myös uudehko pihasauna, grillikota, kaksi puuliiteriä, maakellari ja vanha asuirakennus, joka on ollut kylmiltään viime vuodet.

Tontilla myös kaksi peltoaluetta, (pinta-ala yhteensä noin 0,17 ha) jotka sopivat mainiosti esimerkiksi laidunmaiksi.

Talossa on edulliset asumiskustannukset maalämmön myötä. Talossa myös toimiva leivinuuni ja puuhella. (kokonaissähkönkulutus 6000 - 7000 kWh/vuosi) 

Etäisyys Vihannin keskustaan noin kymmenen kilometriä, missä juuri valmistunut koulukeskus ja muita palveluita. Lasten päivähoitopalveluita saatavilla myös Alpuan kylällä. 

Mahdollisuus ostaa talokaupan yhteydessä noin 14 ha:n metsämääräala talon ympäriltä. Määräala mahdollistaa pääsyn paikallisen metsästysseuran (Mäentaustan erä) jäseneksi.

Kohde löytyy osoitteesta Malmitie 1006 B, 86460 Alpua. Ota yhteyttä välittäjään ja sovi aika yksityiseen esittelyyn. 

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta