Rautaveden kansallismaisemassa Karkun kirkon ja Pappilan naapurissa, kuitenkin omassa rauhassa oleva tunnelmallinen puutalo.

Yli hehtaarin tontilla suojaava puusto ja maisema auki vesistön suuntaan. Loistava sijainti, koulu ja harrastukset lähellä. Golf-kentät ja Ellivuori tosiaan houkuttelevan lähellä. Venepaikka rannassa, hetkessä kaupungin keskustassa tai Ellivuoressa.

Pääosin remontoitu hieno puutalo, jossa on tilaa asua tai viettää vapaa-aikaa. 5 h, k, s, kph, khh, wc, vh, asuinala 106 m2, kokonaisala 126 m2. Alkuperäinen rakennusvuosi 1952, laajennusosa 2008 (takkahuone, sauna, kh, kodinhoitotila ja WC), Keittiö ja osa asuintiloista remontoitu 2000-luvulla. Vesikatto 2008, ulkovuori ja ikkunat 2015. Putkistoja uusittu 2000-luvulla. Keittiö hyväkuntoinen ja tuore. Osa tiloista remontoitu, osa kaipaa vielä päivitystä.

Tulisijat kaikissa huoneissa, edullista lämpöä. Myös sähkölämmitys ainakin poissaolojen varalta ja kylpyhuoneessa lattialämmitys. Vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriliittymät. Energialuokka E (2007). Kiinteistövero 134 €/vuosi.

Vanha ulkorakennus, jonka voi säilyttää tai korvata uudella.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Venepaikka rannassa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kiinnitykset siirtyvät lainoittamattomina ostajalle.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 790-876-11-1 Rautaveden läntinen osakaskunta