Näitä maisemia ei vain paljon ole! Tutustu!

Rautaveden kansallismaisemassa Karkun kirkon ja Pappilan naapurissa, kuitenkin omassa rauhassa oleva tunnelmallinen puutalo.
Yli hehtaarin tontilla suojaava puusto ja maisema auki vesistön suuntaan. Loistava sijainti, koulu ja harrastukset lähellä. Golf-kentät ja Ellivuori tosiaan houkuttelevan lähellä. Venepaikka rannassa, hetkessä kaupungin keskustassa tai Ellivuoressa.
Pääosin remontoitu hieno puutalo, jossa on tilaa asua tai viettää vapaa-aikaa. 5 h, k, s, kph, khh, wc, vh, asuinala 106 m2, kokonaisala 126 m2. Alkuperäinen rakennusvuosi 1952, laajennusosa 2008 (takkahuone, sauna, kh, kodinhoitotila ja WC), Keittiö ja osa asuintiloista remontoitu 2000-luvulla. Vesikatto 2008, ulkovuori ja ikkunat 2015. Putkistoja uusittu 2000-luvulla. Keittiö hyväkuntoinen ja tuore. Osa tiloista remontoitu, osa kaipaa vielä päivitystä.

Tulisijat kaikissa huoneissa, edullista lämpöä. Myös sähkölämmitys ainakin poissaolojen varalta ja kylpyhuoneessa lattialämmitys. Vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriliittymät. Energialuokka E (2007). Kiinteistövero 134 €/vuosi.

Vanha ulkorakennus, jonka voi säilyttää tai korvata uudella.

Myös vaihto esim. metsätilaan harkittavissa.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Venepaikka rannassa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kiinnitykset siirtyvät lainoittamattomina ostajalle.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 790-876-11-1 Rautaveden läntinen osakaskunta