Määräalalla tilasta Tanni 9:0 on asuinrakennus ja puorirakennus. Asuinrakennus on lautarakenteinen ja se on kooltaan noin 190 neliötä. Rakennuksen alakerrassa on lisäksi noin 90 neliön kellari / varastotila. Rakennus on rakennettu vuonna 1964. Asuinrakennuksessa on käytössä sähkölämmitteinen vesikeskuslämmitys, minkä lisäksi on mahdollisuus käyttää lämmön lähteenä puuta. Rakennuksen kivijalka on ehjä.  WC- / suihkutilat sekä sauna ovat vaatimattomat. Asuinrakennuksessa on alkuperäiset ikkunat ja myös keittiö on alkuperäisessä kunnossa. Isossa tupakeittiössä on hyvä leivinuuni. Rakennus on kolmikerroksinen, kahdessa yläkerroksessa on asuinhuoneita ja alakerrassa on tilava kellari / varastotila. Rakennuksen laadukas runko antaa remontoijalle monia mahdollisuuksia. Asuinrakennuksen huopakatto vuotaa autotallisiivestä ja talo odottaa muutenkin peruskorjausta. Puorirakennus on purkukuntoinen. Tieolosuhteet ovat hyvät, kallioinen rinnetontti sijaitsee Keikyäntien ja Valtatie 12 välissä Kiikan kauniissa kulttuurimaisemassa. Tontilla on oma kaivo. Nykyinen viemärijärjestelmä ei täytä jätevesilainsäädännön vaatimuksia. Määräalalla on mahdollisuus liittyä kaupungin vesijohtoon ja viemäriiin. Tontilla on sähköliittymä.

Määräalasta voi jättää tarjouksia kiinteistövälittäjälle, kaikki tarjoukset käsitellään heti. Määräala rakennuksineen myydään ensimmäisenä 37.000,- euroa tarjonneelle. 

Myyjät hyväksyvät tai hylkäävät tehdyt tarjoukset. 

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Määräala sijaitsee yleiskaava-alueella.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Määräala myydään kiinnityksistä vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Määräalalle on hyvä tieyhteys.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin siirtyvät ostajalle määräalan pinta-alan suhteessa emätilan pinta-alaan. Määräalalla on osuuksia Kilpijoen kylän vesiin ja Kilpikosken vesialueeseen.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta