Sastamalan Kiikassa, Uusitanhua 5, sijaitsee hyväkuntoinen omakotitalo. Talo on rakennettu 1960-luvun lopulla ja se on ollut yhden perheen käytössä. Remonttia on tehty aivan viime vuosiin asti. Kannattaa tutustua!

Omakotitalo on rakennettu omaan käyttöön vuonna 1968 ja se on ollut siitä lähtien yhden perheen käytössä. Talossa on viisihuonetta, keittiö, WC, pesuhuone ja sauna. Lisäksi talossa on sivutiloja, joissa on toimistohuone, tilava varasto ja autotalli. Öljylämmitteiseen taloon, on remonttia tehty runsaasti. Pesuhuone on uusittu 10 vuotta sitten, lämmitysputket on uusittu 5 vuotta sitten, keittiökaapit on uusittu 15 vuotta sitten, kylmiön koneiston vaihdosta on alle kymmenen vuotta ja öljysäiliö on tyhjennetty sekä tarkastettu viime vuonna. Talo on tiili-/puurakenteinen ja siinä on saumapeltikatto.  Hyväkuntoiset ikkunat ovat alkuperäiset, mutta kolmas lasi on lisätty 1970-luvulla. Seinät ovat lastulevyä. Rakennus on hyvin siistissä kunnossa ja se on ollut kuluvaan vuoteen asti asuttuna. Rakennusala on 205 neliötä.  Kerrosala on 160,5 neliötä, josta huoneistoala on 98,5 neliötä ja sivutilat ovat 62 neliötä. Kiinteistö sijaitsee rauhallisella paikalla asemakaava-alueella. Uusitantua on umpikatu eli läpikulkuliikennettä ei ole. Hoidetussa pihassa on marjapuskia ja omenapuita.  Kohteesta ei ole energiatodistusta eikä asbestikartoitusta ole tehty. Mahdollisesta kuntotarkastuksesta sovitaan erikseen. Kiikan taajamasta löytyy kävelymatkan päästä päiväkoti, sekä ala- että yläasteen koulu, pururata, ruokakauppa, kirkko, apteekki, kesäteatteri, kirjasto, seurakuntatalo ja autokorjaamo.

Sovi esittelystä kiinteistövälittäjän kanssa. Tässä on edullinen mahdollisuus päästä asumaan maaseututaajamaan lähelle palveluita.

Kiinteistö myydään tarjousten pohjalta. tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle. Kaikki tarjoukset käsitellään heti niiden saavuttua.

Myyjät hyväksyvät tai hylkäävät tehdyt tarjoukset.

Kaava Asemakaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistö sijaitsee Sastamalan Kiikassa kadun varressa, osoitteessa Uusitanhua 5.

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta