Maatila sijaitsee rauhallisella luonnonläheisellä paikalla Kiikan Kiimajärven kylässä Sastamalassa. Tilaan kuuluu erittäin siisti ja hyväkuntoinen talouskeskus ja noin kuusi hehtaaria taimikkometsää. Talouskeskuksessa on asuinrakennuksen lisäksi vanha käytöstä poistettu navettarakennus, autotalli ja suuli. Rakennuksista on pidetty hyvää huolta ja ne ovat moitteettomassa kunnossa. Kohde sijaitsee lähellä Pohjanmaan tietä, joten se sopii mainiosti niin ympärivuotiseen asumiseen kuin kuivanmaan kesämökiksikin. Tästä heti vapaa rauhallinen elinympäristö sitä hakevalle!

Maatila sijaitsee rauhallisella luonnonläheisellä paikalla Kiikan Kiimajärven kylässä Sastamalassa. Tilaan kuuluu erittäin siisti ja hyväkuntoinen talouskeskus ja noin kuusi hehtaaria taimikkometsää. Talouskeskuksessa on asuinrakennuksen lisäksi vanha käytöstä poistettu navettarakennus, autotalli ja suuli. Rakennuksista on pidetty hyvää huolta ja ne ovat moitteettomassa kunnossa. Kohde sijaitsee lähellä Pohjanmaan tietä, joten se sopii mainiosti niin ympärivuotiseen asumiseen kuin kuivanmaan kesämökiksikin. 

Lautarakenteinen asuinrakennus on rakennettu vuonna 1959, alakerrassa on kaksi huonetta, keittiö sekä WC ja yläkerrassa on kaksi huonetta. Alakerta on noin 90 neliömetriä. Kaikissa huoneissa on lautalattiat. Siisti hyväkuntoinen sauna ja suihku löytyy ulkorakennuksesta. Alakerran ikkunat on uusittu ja WC remontoitu 1980-luvun lopulla. Asuinrakennuksessa on sähkölämmitys, minkä lisäksi keittön klapihella ja leiviinuuni lämpiävät puulla. Sähköpatterit on pääosin uusittu muutama vuosi sitten. Peltikatto on uusittu 2013. Ulkovuoraukseen on lisätty 1988 5 cm villaa ja tuulensuojalevy. Asuinrakennus on maalattu 2000-luvun alussa. Alakerrassa kellari, tekninen tila ja työhuone. Alakertaan on oma sisäänkäynti ulkoa.

Myös kaikki ulkorakennukset ovat hyvässä maalissa ja niissä hyväkuntoiset katot. Navetasta löytyy siistiä varastotilaa ja suuri suuli sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Tilalla on oma kaivo. Tilalla ei ole nykylainsäädännön mukaista jätevesien käsittelyjärjestelmää ja rakennuksissa saattaa olla asbestia. Asuinrakennuksesta ei ole energiatodistusta. Tilasta on myytynä pellot osa metsistä määräalana, jotka ovat toistaiseksi lohkomatta. Lohkomistoimitus on käynnissä.

Tila myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle. Esittelystä sovitaan kiinteistövälittäjän kanssa.

Myyjät hyväksyvät tai hylkäävät tehdyt tarjoukset.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tilaa rasittaa Koppalaisen yksityistie.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta