Katsopa kuvat ja vakuutut!
Mökkitunnelmaa parhaimmillaan ja viihtyisä kylä vieressä tai ympärillä - miten haluatkin asian nähdä. Vammalan torille ja kaikkien palveluiden pariin 10 minuuttia.

Hienosti remontoitu punainen tupa jokimaisemassa. Pikkutalo vapaa-aikaan tai yhtä hyvin asumiseenkin. Kiikan viihtyisä kylä vieressä ja Kokemäenjoki 100 metrin päässä. Omaa rantaa ei ole mutta uimapaikka siinä 100 metrin etäisyydellä.

Kiinteistörekisterin mukaan asunnon kokonaisala on 80 m2, josta yläkerta on hieman matalaa, noin 2 metrin korkuista huonetilaa. Alakerta 49 m2. Keittiö, olohuone, eteinen ja WC. Alakerta remontoitu vuonna 2018 ja vesikatto 2017. Ikkunat ja ulko-ovi ovat myös tältä vuosikymmeneltä. Ilmalämpöpumppu huolehtii pääosin lämmöstä, lisäksi kaunis kaakeliuuni ja puuliesi keittiössä sekä sähköpattereita tarvittaessa käytettäväksi. Kunnallinen vesiliittymä, jätevedet vielä toistaiseksi sakokaivoihin.

Viihtyisä pihasauna ja tilava autotalli täydentävät kokonaisuutta.

Pienellä tontilla ei ole paljon hoitotöitä ja ympärillä lähinnä peltoa. Joen puoleinen naapuri on kyläseuran kiinteistö, jonka toiminta ei häiritse asumista ja elämistä.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Tontti on yleiskaavan alueella. Kaavamerkintä MT/m, maa- ja metsätalousalue, merkittävä kulttuurimaisema. Katso kaavaote liitteenä.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Vapaana olevat kiinnitykset siirtyvät kaupassa ostajalle.

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta