Loistavalla sijainnilla oleva mökki Sastamalan Mouhijärvellä,  Mätikköjärven rannalla. Oma pihatie suoraan VT 11 varressa, osoite Porintie 3035, 38460 Sastamala. Mouhijärven keskustaajama Uotsola suoraan järven toisella puolen, jonne korkealta sijainnilta on hienot näkymät. Etäisyys ja puusto suojaavat valtatien ääniltä.

Mökki höylähirrestä v. 1971 rakennettu, kokonaisala 43 m2. Hieno kokonaisuus, jossa sauna ja pukuhuone saman katon alla, mutta erillään muusta mökistä, välissä katettua terassia. Rakennus on kohtuullisen hyväkuntoinen, vaikka on ollut viime ajat käyttämättä. Mökissä tilava oleskelutila, jossa on avotakka. Erillinen pieni makuuhuone, jossa on kaksi kerrossänkyä. Lisäksi pieni keitttiö. Terassin toisella puolella tilava pukuhuone ja sauna.

Tontti on runsaspuustoinen, myös hieman pellonreunaa. Koko peräti noin 1,6 hehtaaria ja omaa rantaviivaa noin 220 metriä. Eri paikassa sijaitseva toinen palsta samaa tilaa, kooltaan noin 6500 m2 jää myyjille määräalana. Rantaan on mökiltä hyvin jyrkkä rinne, joten huonojalkaisen paikka se ei ole. Tältä tontilta aina polttopuut niin mökkikäyttöön kuin kotiinkin.

Sähköliittymää ei ole, mutta sähkölinja tulee mökin viereen valmiiksi. Kaivoa ei tontilla ole.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus On
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Oma tie valtatieltä.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 790-486-876-1 2) Yhteinen maa-alue 790-486-878-1 YHT.VENEVALKAMA