Entisen maalaistalon rakennukset sekä pieni ala metsää ja peltoa sijaitsee Sastamalan Kiikassa, Hirvisuonmaassa.  Hirvisuontie kulkee tilan poikki. Kohde on rauhallisella luonnonkauniilla paikalla keskellä laajaa metsäaluetta. Tilaa ympäröi laajaat marja- ja sienimaat. Maalle kaipaavan unelmakohde, jota kannattaa tulla katsomaan.

Entisen maalaistalon rakennukset sekä pieni ala metsää ja peltoa sijaitsee Sastamalan Kiikassa, Hirvisuonmaassa.  Hirvisuontie kulkee tilan hyvin hoidetun pihan poikki. Kohde on rauhallisella luonnonkauniilla paikalla keskellä laajaa metsäaluetta. Tilaa ympäröi laajat marja- ja sienimaat.

Asuinrakennus on noin 130 neliön suuruinen ja siinä on puilla toimiva hellakeskuslämmitys. Rakennuksessa on tupakeittiö, neljä huonetta sekä WC. Huoneet ovat poikkeuksellisen korkeita ja niissä on lautalattiat sekä -katot. Käyttökelpoinen sauna, jossa on puukiuas, löytyy ulkorakennuksesta. Pihapiirissä oleva suuri aittarakennus on kunnostettu kesäkäyttöön makuu- ja oleskelutilaksi. Tien varressa on vaatimaton suuli, jossa on sähkö. Pihapiiristä löytyy vielä toinen aitta ja vanha kuivurirakennus. Tilalla on sähköliittymä. Vesi tulee omasta kaivosta. Jätevesijärjestelmä ei täytä nykylainsäädännön vaatimuksia. Asuinrakennuksesta ei ole energiatodistusta ja rakennuksissa saattaa olla asbestia. Maalle kaipaavan unelmakohde, jota kannattaa tulla katsomaan.

Taimikkovaltaisen metsän laskennallinen käypä arvo on tila-arvion mukaan noin 6.500,- euroa. Tilaan kuuluu viljeltyä peltoa noin 0,4 hehtaaria. Pelto on vuokrattuna viljelykäyttöön ja siinä on tukioikeudet.

Tila myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset tilasta jätetään kiinteistövälittäjälle.

Myyjä hyväksyy tai hylkää tehdyt tarjoukset.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Naapuritilojen tieoikeudet rasittavat tilaa.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tilalle on hyvä tieyhteys, Hirvisuon yksityistie kulkee pihan poikki. Tieyksikkömaksu on ollut noin 300,- euroa. Maksua ei ole peritty vuosittain.

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta