Myytävänä Kerimäen Kupurannassa luonnon rauhassa sijaitseva loma-asunto ja 14 hehtaarin metsätila!

Myytävänä määräalana Kerimäen Kumpurannassa vuonna 1998 valmistunut lamellihirsinen Honkarakenteen loma-asunto noin 14,2 hehtaarin tilalla. Loma-asunto sijaitsee luonnon kauniin Vehmasjärven rannalla ja länteen avautuvat rantaviivan pituus lähes 500 metriä. Loma-asunnon huoneistoala on 50 m² ja kohteen alakerrassa on viihtyisä tupakeittiö ja makuuhuone sekä erillisellä ulko-ovella varustettu sauna ja pukuhuone. Yläkerrasta löytyy parvi, jossa mukavasti nukkumatilaa useammalle henkilölle sekä järvelle avautuva parveke. Mökin käyttö- ja saunavesi tulee erillisellä pumpulla Vehmasjärvestä ja juomavesi on tuotu pullovetenä. Mökin pihapiirissä on myös erillinen ulko-wc ja varastorakennus.

Kiinteistöllä on lisäksi vanha idyllinen pihapiiri, johon kuuluu vuonna 1938 valmistunut päärakennus, navetta, sauna sekä pieni varastorakennus. Pihapiirissä sijaitsevien rakennukset ovat kunnoltaan heikkoja ja sopivat lähinnä varastokäyttöön. 

 

 

Hintapyyntö 150 000 euroa. Kohde myydään ilman tarjousaikaa. Metsiin voi tutustua omatoimisesti ja rakennusten esittelystä sovi välittäjän kanssa! 

Loma-asunto on myös myytävänä erillisenä kohteena osoitteessa:  https://www.metsatilat.fi/loma-asunnot/savonlinna/vehmasjoki-740-568-2-14-ma

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Rajoittuu yleiseen tiehen

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta