Myytävänä Kerimäen Kupurannassa vanha pihapiiri, 14 hehtaaria metsämaata sekä Vehmasjärven rannalla sijaitseva vuonna 1998 valmistunut kesämökki. 

 

Kesämökki on vuonna 1998 valmistunut lamellihirsinen Honkarakenteen mökki. Mökin kerrosala on 45 m². Alakerrassa on viihtyisä tupakeittiö, makuuhuone sekä erillisellä ulko-ovella varustettu sauna ja pukuhuone. Yläkerra parvi, jossa mukavasti nukkumatilaa useammalle henkilölle sekä järvelle avautuva parveke. Mökin käyttö- ja saunavesi tulee erillisellä pumpulla Vehmasjärvestä ja juomavesi on tuotu pullovetenä. Mökin pihapiirissä on myös ulko-wc ja pieni varastorakennus.

Kiinteistöllä on lisäksi vanha idyllinen pihapiiri, johon kuuluu vuonna 1938 valmistunut päärakennus, navetta, sauna sekä pieni varastorakennus. Pihapiirissä sijaitsevien rakennusten kuntoa ei ole se selvitetty ja päärakennuksen kunnostaminen asumiskäyttöön vaatii työtä.

Metsämaan maapohjat valtaosin lehtomaisia kankaita ja puustoa yhteensä noin 1952m³. Ilmakuvasta poiketen kuviot 6, 12.1, 15, 14 ja 16 on hakattu aukoiksi ja istutettu kevään 2019 aikana. Kuviolla 11 on taimikonhoitotarvetta ja kuviot 1, 8 ja 19 on mahdollista uudistaa. 

 

Hintapyyntä 150 000 euroa. Kohde myydään ilman tarjousaikaa. Metsiin voi tutustua omatoimisesti ja rakennusten esittelystä sovi välittäjän kanssa! 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Rajoittuu yleiseen tiehen

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta