Kesämökki sijaitsee Sääksjärven itärannalla rauhallisella paikalla. Mökkiranta on hiekkapohjainen.  Noin hehtaarin alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet monenlaisille aktiviteeteille. Kiinteistöllä on jo valmiina mansikkamaa ja mm. tyrnimarjapensaita.  Tilaa on esim. kasvimaalle ja liikunnallisin harrastuksiin. Kesämökin lisäksi pihapiirissä on erillinen saunarakennus, kesäkeittiö/grillirakennus, jonka päädyssä on makuusoppi, terassi/patio ja Ecolan-kuivakäymälä/varasto.

Kiinteistö rajoittuu itäreunasta Sääksjärventiehen. Tienvarressa on vanha omakotitalo sekä huonokuntoinen sauna/puuvaja sekä  ulkorakennus (purkukuntoisia), joita voi käyttää varastotiloina. Kesämökkiin ja saunaan ja vanhaan omakotitaloon tulee vesi kunnan vesijohdosta. Likavedet menevät omaan likakaivoon. Kiinteistöllä on sähköliittymä, joka siirtyy  kaupan yhteydessä.

Kesämökki (2 mh, tupa, keittiö ja varasto) + veranta on ulkomitoiltaan noin 6,3 m x 8,1 m. Mökki on käsinveistetty pyöreistä noin 15 cm:n hirsistä. Mökissä on lämpöä varaava liuskekivitakka, puukamiina sekä hella.

Sauna, joka on myös käsinveistetty hirsistä on kooltaan  noin 2,9 m x 3,2 m + veranta n. 2,9 m x 1,4 m. Saunassa on puulämmitteinen kiuas.

Hirsi/lautarakenteinen, lasisella liukuovella varustettu  kesäkeittiö on kooltaan noin 2,4 m x 3,9 m. Kesäkeittiössä on puuhella. Kesäkeittiön päädyssä on hirsiseinäinen n. 2 m x 2,8 m makuusoppi.

Pihapiirissä on myös n. 4 m x 4 m kattamaton terassi sekä n. 2 m x 3 m kokoinen varasto/puucee rakennus, jossa Ecolanin kuivakäymälä, näiden lisäksi pihapiirissä myös tavallinen puucee.

Kesämökki, joka ei ole talviasuttava, on rakennettu 1986, sauna ja kesäkeittiö on rakennettu  1991.  Kaikissa rakennuksissa on peltikatto sekä sähkö.

Tarjous on jätettävä viimeistään 3.11.2019

 

 

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus On
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta