Juvan Järvenpäässä n. 11 km etäisyydellä kk:sta maatila, peltoa n. 3,5 ha ja metsää n. 12,7 ha. Kohteella vanha asuintalo sekä talousrakennuksia. Viihtyisä pihapiiri, kannattaa tutustua. Huom! Kohde myydään ilman tarjousaikamenettelyä ja yhtenä kokonaisuutena.

Tiedustelut ja kohteen näytöstä sopiminen Kimmo Asikainen 0400 156022. 

 

Juvan Järvenpäässä os. Koikkalantie 136 sijaitseva pientalo metsitettyjen peltojen keskellä, sijainti mäen päällä. Lisäksi viljeltyä peltoa n. 3,5 ha. 

Asuintakennuksen vanhempi osa on rakennettu v. 1945 ja uudempi osa 1975. Asuinrakennuksessa on yhteensä tupakeittiö + 5 huonetta (yläkerrassa kaksi huonetta), lisäksi saunatilat sekä wc, kokonaispinta-ala n. 143 m2 ja asuinpinta-ala 108 m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. Viimeinen mittavampi remontti on tehty n. 10 v sitten jolloin on uusittu mm. kodinkoneet. Asuinrakennus on varustettu ilmalämpöpumpulla joka mahdollistaa edulliset lämmityskulut, lisäksi suora sähkölämmitys sekä puu-uunit.

Entinen konehalli-navetta on hyväkuntoinen ja se on muutettu varasto/harrastetilaksi, lisäksi pihapiirissä on autotalli, aitta sekä puuvarasto.

Kohteella ei ole kunnallistekniikkaa vaan vesi tulee omasta vesikaivosta (kaivo pitkään käyttämättä), jätevesi menee sakokaivojen jälkeen maaimeyttämöön.  Rakennukset ovat sen ikäisiä että rakenteissa voi olla asbestia (laatat, liimat, seinälevyt). Erillistä asbestikartoitusta ei ole tehty. Kuntotarkastus on suoritettu ja raportti siitä voidaan lähettää sähköpostilla kiinteistöön tutustumista varten. Sähköliittymä siirtyy ostajalle.

 

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Juvan kunnan laatima ns. Kotijärven yleiskaava. Kaavassa kiinteistö merkinnällä M eli maa- ja metsätalousalue. Kaava ei ole tuolta osin oikeusvaikutteinen.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kohde ei rajaudu rantaan.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Ei rekisterissä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Ei rekisterissä.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Rajautuu yleiseen tiehen.

Osuus yhteisiin Ei ole » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 178-413-876-1 Rautialan osakaskunta osuus.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta