Perinteinen 1920-luvun maatalo talousrakennuksineen Kouvolan Saaramaalla Kaitjärventien varressa. Navettarakennuksessa ja sen jatko-osassa on toiminut vedenpullottamo ja remontoidut tilat soveltuvat hyvin monenlaiseen yritystoimintaan. Tontti koostuu kahden tilan osista  (Purho ja Keskitalo), molemmat osat myydään kantakiinteistöinä, joten ostajalle ei tule lohkomiskustannuksia.  

Tilan asuinrakennukseen on aikaisemmalla kauppakirjalla sovittu elinikäinen asumisoikeus sähköineen ja lämpöineen silloiselle myyjälle.  Asumisoikeus säilyy myös tulevien kauppojen yhteydessä. 

Päärakennus:

Päärakennus on hirsirunkoinen, luonnonkiviperusteinen ja lautavuorattu perinteinen maatilan päärakennus, jossa on konesaumattu peltikatto Rakennus on valmistunut vuonna 1923 ja siihen on tehty perusparannus vuonna 1960.  Asuintilojen pinta-ala on rakennustiedon mukaan n. 220 m2. Asuintiloja on kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on on 2H+k+wc ja yläkerrassa 2H. Talossa on puulämmitys sekä sähköpatterit. Vesi tulee omasta kaivosta. Viimeisempänä korjauksena ulkovuori on uusittu kahdelta seinältä. 

Navettarakennus ja halli:

Rakennuksessa on toiminut vedenpullottamo. Tilat on remontoitu siihen tarkoitukseen 2011-2012. TIiat soveltuvat monenlaiseen yritystoimintaan.  150 m2 halliosassa on säköinen nosto-ovi. 

Sauna/aitta:

Rakennuksessa on saunatilat, pesutupa sekä varastotilaa. 

 

Kysy lisää tai sovi välittäjän kanssa esittelystä.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Asuinrakennuksessa on elinikäinen asumisoikeus nykyistä edellisillä omistajilla. Tieoikeudet, jotka selviävät ladattavissa aineistoissa olevista kiinteistörekisteriotteesta ja rekisterikartasta.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Siirtyy ostajalle rasituksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeudet selviävät ladattavissa aineistoissa olevista kiinteistörekisteriotteesta ja rekisterikartasta.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin selviävät tarkemmin ladattavissa aineistoissa olevista kiinteistörekisteriotteesta. (pinta-alan suhteessa)

Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta