Pientila, jolla järeä hirsitalo, tallirakennus ja laidunmaata. Mahdollisuus kasvattaa määräalaa 1,5 hehtaarilla puustoista metsää ja lammenrantaa.

Järeistä hirsistä käsin veistetty talo (1999), tallirakennus, jossa tilat neljälle hevoselle ja kolmelle ponille. Lisäksi ulkotarha, jonka yhteydessä pieni pihattorakennus/varastotilaa. Tallilla hevosten pesuhuone, jossa lämmin vesi.

Talossa 125 asuinneliötä, kokonaisala 152 m2. Keittiö, korkea olohuone, kodinhoitohuone, saunatilat, eteinen ja WC. Lisäksi iso katettu terassi. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja kahteen suuntaan isot parvekkeet. Olohuoneessa iso, näyttävä kivipintainen uuni, jossa myös leivinuuni. Myös keittiössä puulämmitteinen uuni. Rakennuksessa on rossipohja ja siellä hyvä tuuletus. Ei siis muovia seinissä vaan terve ilma talossa.

Kiinteistöllä on oma porakaivo.

Tallirakennuksessa toimivat tilat hevosille tai muille eläimille. Pieni pihatto tarhan yhteydessä. Hyvä kellari, autokatos ym. Runsas puolet 3,1 hehtaarin määräalasta on peltoa. Yksi metsäkuvio sisältyy määräalaan, sieltä saa polttopuun tulisijoihin.

Mahdollisuus kasvattaa määräalaa 4,6 hehtaariin, jolloin mukaan tulee 1,5 hehtaaria hyväpuustoista metsää (n. 300 m3 puuta) sekä lammen rantaa. Rannassa ei kuitenkaan ole rakennusoikeutta.

Pihasta 500 metriä Kuloveden rantaan, jossa on venepaikka.
 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Naapureilla tieoikeuksia määräalan alueella.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Määräala myydään vapaana kiinnityksistä.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Rantakulmantie

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta