Maatila Nousiaisten kirkonkylällä, tukioikeudellista peltoa hyvien tieyhteyksien varrella. Tilakeskus rakennuksineen, asuintalo, palvelut lähellä.

15 ha maatilakokonaisuus erinomaisella sijainnilla Nousiaisten kirkonkylällä kulttuurihistoriallisessa kantamaisemassa Pyhän Henrikin kirkon kupeessa vanhan pappilan naapurissa. Kohteella (4 tilaa/määräalaa) on tilakeskus rakennuksineen ja tukioikeudellista peltoa noin 15,5 ha useammassa lohkossa. Tilakeskukseen kuuluu asuinrakennus, navetta, kanala, saunarakennus, kuivuri ja makasiini. Sijainnin puolesta kohteelle voi luoda monenlaista käyttöä , tiloja löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen. Kohteelle erinomaiset tieyhteydet ja peruspalvelut päiväkotia ja koulua myöten ovat hyvinkin lähellä. Tutustu kohteeseen ehdottomasti myös paikan päällä!

Kohde myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle  viimeistään 14.11.2019. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Pellosta ja tilakeskuksesta/tiloista (määräaloista) voi tehdä tarjouksen yhdessä tai erikseen. Erittele selvästi tarjoukseen! Sovi tilakeskuksen osalta yksityisnäytöstä välittäjän kanssa etukäteen, kiitos. Tilakeskuksen pihapiirissä voi vierailla omatoimisesti ja aistia maaseudun tunnelmaa kulttuurimaisemien keskellä.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tavallisia tierasitteita. Ks. kiinteistörekisteriote.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Ks. kiinteistörekisteriote.

Osuus yhteisiin Ei ole
Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta