Myytävänä 7,7 hehtaarin kokoanisuus, jossa vanhat rakennukset, peltoa ja metsää hyvien teiden varrella, mutta kuitenkin omassa rauhassa. 

Kiinteistöllä on noin 150 vuotta vanha päärakennus, jota on käytetty loma-asuntona. Rakennukselle on tehty remontteja: salaojat, alusta kaivettu auki ja antura ja keskisokkeli valettu, alimmat hirret ja lattia uusittu, korjattu kattoa, harja ja lapepellit vaihdettu, savupiiput korjattu. Lisäksi pihapiiriin kuuluu pitkä ulkorakennus, riihirakennus, verstasrakennus ja sauna. Myös näihin rakennuksiin on tehty remontteja: salaojat ja sorastus, sadevesikaivojen laitto, perustuksien oikaisu, saunan savupiipun  ja hormin uusiminen, riihirakennuksen katto uusittu. Päärakennus on noin 108 neliötä (sitä ei ole tarkkistusmitattu). Kiinteistö soveltuu vapaa-ajankäyttöön. 

Kiinteistöjen halki kulkee laskuoja, jossa virtaa vesi ympäri vuoden, ojanotko on maastollisesti muuta aluetta alempana. Maasto on kauniisti kumpuilevaa, mutta ei kuitenkaan liian jyrkkää rinnettä maanviljelyyn. Rakennusten piha-alueen hoidosta on huolehtinut mökkitalkkari.

Kiinteistöllä on sähköliittymä, mutta ei vesijohtoa vaan kaivo, jossa on vesi hyvin riittänyt. Kunnan vesijohto on tilan rajan lähellä. Rakennuksessa ei ole vesijohtoa, eikä viemäriä. 

Pelloilla (4,97 ha) on vuokrasopimus 1.5.2019 asti. Pellot ovat tukioikeuskelpoisia ja tukioikeuksien omistus on vuokralaisella. 

Päärakennuksessa on kauniita vanhoja huonekaluja ja muissa rakennuksissa muuta irtaimistoa. Irtamistosta on myös mahdollisuus tehdä tarjous. 

 

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin Ei ole