Huippuhieno maatilakokonaisuus rauhallisella paikalla aivan Teuvan kirkonkylän kupeessa. Yksi lohko, joka jakautuu kahteen tilaan Havulinna 16:86 jossa on talo ja rakennukset (os. Järvitie 53, Teuva) ja Havula 16:87. Havulaan sisältyy myös erillinen n. 2,5 hehtaarin metsäpalsta.

Talo on 1910 rakennettu pohjalainen puolitoistafooninkinen hirsitalo, jossa lämpimille tehty lasikuisti. Talo on peruskorjattu 1992. Talossa on vesikiertoinen keskuslämmitys maalämmöllä, asennettu 2010. Talossa normaalien sähkö- ja vesiliittymän lisäksi kuuluu suupohjan seutuverkon valokuituliittymä. Viemärinä on sakokaivo järjestelmä. Pihapiiriin kuuluu myös ulkorakennus (vanha navetta) jossa mm. 15,4 m2 sauna ja pesutila, askarteluhuone 19,1 m2  ja pannuhuone 7,2 m2.

Lisäksi pihapiirissä on vuonna 2006 valmistunut kevythirsinen luttirakennus, jossa alakerrassa kaksi huonetta toimivat ympärivuotisesti työhuoneina ja yläkerrassa kuntoiluhuone ja varastotila. Luhdissa on suora sähkölämmitys.

Kohteeseen kuuluu tukioikeutettua, salaojitettua peltoa 4,92 ha. Kaikki pellot on talon ympärillä ja vuokrattuna paikalliselle viljelijälle vuoden 2019 loppuun. 

Idyllinen hieno maatilakokonaisuus jossa kaikki palvelut lähellä (Teuvan kirkonkylän keskustaan n. 1,5 km). Loistava kohde esim. hevostilaksi.

Kysy lisää ja sovi esittely.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasitteita

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kohteeseen kohdistuu kiinnityksiä jotka puretaan myyjän kustannuksella. (Panttikirjat voidaan siirtää myös ostajalle)

Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Havula tilalla osuudet yhteisiin vesialueisiin 846-876-1-0