Kohde sijaitsee Ulvilassa Kullaan Paluksen keskustassa Paluksenjoen ja Paluksentien välissä. Suuren maalaistalon päärakennuksen lisäksi talouskeskukseen kuuluu runsaasti talousrakennuksia. Päärakennuksen kummallakin puolella on umpipihat. Asuinrakennus on tyydyttävässä kunnossa, mutta paljon remonttiakin täytyy tehdä. Upea kohde hyvällä rauhallisella sijainnilla! 

Kohde sijaitsee Ulvilassa Kullaan Paluksen keskustassa, Paluksenjoen ja Paluksentien välissä. Kohteella on Palusjoen rantaa noin 180 metriä. Talouskeskus koostuu tilasta Valli 2 7:94 ja määräalasta tilaa Valli 7:91. Määräalan pinta-ala on mitattu tietokoneella peruskartalta. Määräalan luoteisraja on epäselvä. Jos peruskartta pitää paikkansa on kaksi naapuritalon omistamaa rakennusta määräalalla. Kohteen karttaan on punaisella viivalla merkitty raja, jota on pidetty tilarajana. Rajan oikea sijainti selviää vasta maastossa tehdyssä lohkomistoimituksessa. Maanmittaustoimisto ei ota kantaa rajan sijaintiin olemassa olevien vanhojen asiakirjojen pohjalta. Rajaepäselvyyden merkitys määräalan pinta-alaan on noin 0,3 hehtaaria.

Viljeltyä peltoa on noin 0,9 hehtaaria. Pelto on vuokrattuna viljelykäyttöön kuluvan vuoden loppuun asti ja sillä tukioikeudet. Pellon tukioikeudet siirtyvät kaupassa ostajalle. Suuren maalaistalon päärakennuksen asuinpinta-ala lienee noin 180 neliömetriä. Hirsirakenteinen asuinrakennus on rakennettu 1890-luvulla ja lisäsiipi on tehty 1920-luvulla. Osa ikkunoista on uusittu 1970-luvulla. Myös vaatimaton sauna ja pesuhuone on tehty 1970-luvun remontin yhteydessä. Talossa on kaksi keittiötä ja kaksi WC:tä, huoneita on riittävästi moneen eri käyttötarkoitukseen. Keittiöistä löytyy leivinuunit ja makuuhuoneista kauniit kaakelimuurit. Pihapiirissä on  runsaasti kauniita talousrakennuksia esim. hirsinen aitta ja luhti. Päärakennuksen kummallakin puolella on umpipihat. Asuinrakennus on tyydyttävässä kunnossa, mutta remontin tarvettakin löytyy.  Tontilla on sähköliittymä, vesiosuuskunnan vesijohtoliittymä sekä mahdollisuus liittyä jätevesiosuuskuntaan. Nykyinen jätevesien käsittelyjärjestelmä ei täytä lainsäädännön vaatimuksia. Jätevesijohtoon liittyminen maksaa noin 5.000,- euroa, kustannus sisältää kiinteistökohtaisen jätevesipumpun. Piha on viime vuodet ollut lähes luonnontilassa. Puutarhasta löytyy omenapuita, suuri tammi ja jalokuusia. Upea kohde, johon kannattaa tutustua, sijaitsee hyvällä rauhallisella sijainnilla! Asuinrakennukseen ei ole tehty kuntotarkastusta eikä siitä ole energiatodistusta. Esittelystä sovitaan kiinteistövälittäjän kanssa.

Talouskeskus myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle.

Myyjät hyväksyvät tai hylkäävät tehdyt tarjoukset.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kohteella on 180 metriä Palusjoen rantaa.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Paluksentie ja naapuritilan tieoikeus rasittavat kohdetta.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin siirtyvät kaupan mukana ostajalle. Määräalan osalta osuudet yhteisiin siirtyvät määräalan pinta-alan suhteessa emätilan pinta-alaan.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta