Hieno vanha maatilakokonaisuus rakennuksineen, jonka metsissä runsaasti varttunutta harvennettavaa kasvatusmetsää sekä uudistuskypsiä vielä kasvavia metsiä!

Hieno vanha maatilakokonaisuus Junnonsaarentien varressa, jossa metsää 62 ha, vanha maatilan pihapiiri, jossa asuinrakennus, vanha navetta, halli sekä liiterit, peltoa pihapiirin ympärillä n. 1 ha. Tarjouksen voi tehdä kokonaisuudesta, pelkästään metsästä tai rakennuksista ja tontista tai osasta tilaa määräalana, lohkomiskulut maksavat näissä tapauksissa ostajat. 

METSÄ, hintapyyntö 175 000 €: Yhtenäinen hyväpuustoinen metsäalue 62 ha sijaitsee Junnonsaarentien pohjoispuolella. Pinta-alasta 22,3 ha on vielä kertaalleen harvennettavissa olevaa varttunutta kasvatusmetsää, yhtenäinen alue, jonka ojasto pääosin toimii vielä, uudistuskypsää metsää on 22,7 ha, josta osa vielä kasvaa. Taimikoita ja nuoria metsiä on n. 13 ha, taimikoissa hoitotyö ajankohtainen. Hyvät metsät niin sijoittajalle kuin omatoimiselle omistajalle.

Haapokalliota kohti noustaessa hienoja paikkoja, pari vanhaa maanottopaikka ja voi olla jäljelläkin maanottomahdollisuuksia (hiekka/sora), ei ole tehty koemonttuja, eikä huomioitu hintapyynnössä. Korkatinjärven rannalla on erillinen samaan kiinteistöön kuuluva palsta, käytännössä vähällä käytöllä ollut venevalkama.

RAKENNUKSET: Hintapyyntö 50 000 €, osoite Junnonsaarentie 204, Haapavesi, sovi esittely erikseen puh. 0447354611 (Jaana): Samassa yhtenäisessä pihapiirissä sijaitsevat rakennukset ovat alkuperältään vanhoja, mutta niitä on remontoitu ja lisärakennettu useaan kertaan. Asuinrakennus (120 m2 ei tarkistettu), jossa on kaksi makuuhuonetta, tunnelmallinen tupakeittiö helloineen, pesuhuone + sauna. Asuinrakennus on rakennettu alunperin 1900 -luvun alussa ja sitä on perusparanneltu 1970-luvulla (lisärakennus), 1990 (katon korotus), 1998 (pesutilat, leivinuuni ja keittiö), myöhemmin on tehty vielä kuisti. Kiinteistöllä on sähköliittymä, vesi tulee omasta lähteestä, vesikeskuslämmitys puulla ja sähköllä sekä leivinuuni ja hella. As. rakennuksen rakenteet ovat alkuperäisiä, 1960-70 -luvulla on uusittu lämpöputket ja v. 1995-2000 käyttövesiputkisto. Pintarakenteita on uusittu remonttien yhteydessä. Ei ole tehty kuntokartoitusta, sen mahdollisesta tekemisestä sovitaan erikseen, eteistilan lattiapinnassa on ainakin yhdessä kohdassa tunkkaista, mahdollisesti homeen hajua. Asuinrakennus vaatii remonttia, mutta on tällaisenaankin asuttavassa kunnossa ja se on ollut koko ajan lämpimänä ja asuinkäytössä.

Pihapiirissä on lisäksi halli, vanha navetta sekä puuliiterit, hyviä varastotiloja tai muuhun käyttöön sopivia kylmillään olleita tiloja. 

Maatilalla on myös pääosin vanhaa irtaimistoa, jonka myynnistä kohteen mukana sovitaan erikseen. Hintapyyntö sisältää metsät ja pihapiirin rakennukset tontteineen.     

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Pihan läpi on tierasite, jota ei käytännössä enää ulkopuoliset käytä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteiseen vesialueeseen, 71-401-876-1 Ainalin jakokunta

Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta