Itsenäinen kiinteistö, johon kuuluu kaksi erillään sijaitsevaa palstaa. Toinen palsta on runsaspuustoinen metsäpalsta n. 11,4 ha Kantokyläntien varrella ja toinen palsta, n. 3,4 ha on vanha asuinpaikka Viireläntien varressa, palstalla on vanhat asuinrakennus ja navetta/varastorakennus, tontti ja metsittynyttä peltoa n. 3 ha. Tarjouksen voi tehdä palstakohtaisesti tai kokonaisuudesta, mahdolliset lohkomiskulut tulevat ostajille.  Lisätietoja kohteesta ja asuinrakennuksen esittely: Jaana Karvonen  puh. 0447354611.

Metsäpalsta, hp. 63 000 €: Runsaspuustoinen metsäpalsta Kantokyläntien varressa, jossa on runsaasti heti kesäkorjuukelpoista hakattavaa puustoa. N. 11,4 ha:n suuruinen metsäpalsta on lähes kokonaan uudistuskypsää metsää. Koko palsta on hyväkasvuista kangasmaata. Metsä on ollut hakkaamatta ja hoitamatta vuosikymmeniä, joten puuston tiheys ja järeys vaihtelevat metsikkökuvioilla. Hieno monimuotoinen metsä hyvällä sijainnilla.

Asuinpaikka ja palsta osoitteessa Viireläntie 41 (86530 Annonen), hp. 21 000€: N. 3.4 ha suuruinen palsta rajoittuu Viireläntieltä Mäyränojan varteen saakka. Palstalla on tontti rakennuksineen sekä metsittynyttä peltoa. Asuinrakennus on vanha puurakenteinen alkujaan v. 1964 rakennettu 42 m2:n kokoinen asuinrakennus, jossa on tupa, yksi kamari (makuuhuone), kaksi eteistä, sauna, pukuhuone, pesuhuone, jonka yhteydessä vessa sekä kylmä ullakko. Vanhassa pihapiirissä on myös peltikattoinen hirsinen navetta/varasto sekä vinttikaivo, joka ei ole enää käytettävissä. Talossa on vesi- ja sähköliittymät ja se on ollut asumattomana noin kaksi vuotta, mutta peruslämpö on pidetty edelleen päällä sähköpattereilla. Talossa on kantava tuulettuva alapohja eli ns. rossipohja, joten alapohjan rakenteet ovat todennäköisesi pysyneet kuivina estäen home- ja lattiasienten kasvua, eikä talossa ole havaittavissa tunkkaisia hajuja. Kuntokartoitusta ei ole tehty, eikä ole energiatodistusta. Talossa on liesi/levinuuni/takka sekä kamarissa pönttöuuni, jossa on omistajien mukaan veto-ongelmia, tulipesiä ei ole testattu myyntiä varten, mutta tuvan tulipesät ovat olleet asuinkäytössä vielä pari vuotta sitten. Asuinrakennus soveltuu parhaiten lähinnä kesäasunnoksi tai muuksi harraste- tai tilapäisasunnoksi. Palstalla on tontilta Mäyräojalle saakka vanhaa, vaihtelevasti metsittynyttä peltoa noin 3 ha, maapohja on ravinteikasta.

Kiinteistö myydään kokonaisuutena tai palstat erikseen, tarjouksen voi tehdä palstoittain tai kokonaisuudesta.  

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Viirelän yksityistie

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Mieluskosken vesialue, koskivedet ja jakokunta