Kolmen eri kiinteistön muodostama tilakokonaisuus, jossa on hoidettua metsää, tukikelpoista peltoa, sekä tilan vanha talouskeskus rakennuksineen.

Talouskeskuksesta ja sen ympärillä olevasta maasta (tontin pinta-ala sopimuksen mukaan) voi tehdä osatarjouksen. Muuten kohde myydään yhtenä kokonaisuutena. 

Talouskeskus:

- Päärakennus on 1920 valmistunut, hirsirunkoinen talo, jota on laajennettu 1980 – 1983 välisenä aikana (sauna, pesuhuone, pukuhuone ja vaatehuone). Päärakennuksen Ikkunat on vaihdettu rakennuksen laajentamisen yhteydessä. Tällöin myös  seiniä on lisäeristetty ja ulkovuoraus uusittu. Keittiökalusteet ja keittiön käyttövesiputket on uusittu 2009. Samassa yhteydessä keittiön lattia on eristetty. Vesikate on uusittu 2017. Päärakennus on toiminut viime vuosina vapaa-ajan asuntona ja siinä on pidetty peruslämpöä ympäri vuoden. Asuinpinta-ala: 82 m+ lisäsiipi 28 m2 (sauna, pesuhuone, pukuhuone, vaatehuone), yhteensä n. 110 m2Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Tilat: 4h, k, s, wc, vh. Lämmitys: Puu/sähkö.

- Piharakennus: (Autotalli/verstas/puuliiteri): Peltikate ja kattotuolit on uusittu 2014.

- Muut piharakennukset: Navetta, aitta, sauna, vilja-aitta/kellari, lato/liiteri ja riihi.

- Kaivo on ollut pitkään pois käytöstä, eikä veden laadusta ole tehty selvitystä. Likavesikaivoja on kaksi ja ne ovat betonirenkaallisia.

Metsät:

Metsätalousmaata on yhteensä n. 24 ha ja ainespuuta yhteensä n. 2400 m3. Tilan metsiä on hoidettua suunnitelmallisesti ja puusto on hyvässä kasvussa.  Tilan puusto on suurelta osin nuorta- tai varttunutta kasvatusmetsää, sekä taimikkoa.  Metsäpohjat ovat pääsääntöisesti keskiravinteisia tai reheheviä kangasmaita. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä Heinsuontie kulkee kaikkien kolmen kiinteistön läpi. Hyvä tulevaisuudenmetsä!

Pellot:

Pellot ovat EU-tukikelpoisia ja ne ovat vuokrattuja. Peltojen viljelypinta-ala on yhteensä n. 14,27 ha.

 

Talouskeskuksen esittelyt: markus.anttila@mhy.fi.

Metsiin voi käydä tutustumassa omatoimisesti.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasitteita, voimansiirtolinja, rautaien suoja-alue. Katso tarkemmat tiedot: kiinteistörekisteriote ja kiinteistönkarttatulosteet.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Peräkylä (1:9): Tieoikeus (Y2004-32727). Katso tarkemmat tiedot: Kiinteistörekisteriote ja kiinteistön karttatuloste.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 75-407-876-1 Reitkallin kylän yhteinen vesialue. Katso tarkemmat tiedot: Kiinteistörekisteriote

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta