Neljän rantametsätilan hieno kokonaisuus, rauhallinen lomanviettopaikka, hyväkuntoiset rakennukset  ja mukavat kappaleet metsää ympärillä!

Rantametsätilat Lamminmäki 111-412-1-599, Lamminsuo 111-412-1-302, Ahvenranta 111-412-1-693 ja Lisäsuo 111-412-1-304 myydään yhtenä kokonaisuutena. Tilat sijaitsevat Ämmälammit-nimisen viehättävän ja rauhallisen kolmen lammen muodostaman ryppään ympärillä ja välimaastossa. Tiloilla on todella siistissä kunnossa olevat ja hyvin pidetyt 1990-luvun alkupuolella rakennetut loma-asunto, rantasauna, savusauna, 1980 valmistunut vanhempi saunamökki sekä aitat ja varastorakennukset. Kohdekokonaisuuden rakennukset myydään kalustettuina irtaimistoineen. Sähköliittymää ei ole, mutta loma-asuntoon on asennettu valaistusta ja muuta käyttöä varten sähköt, johon sähkönsyöttö on järjestetty agregaatilla. Agregaatti ei kuulu kauppaan.

Tilojen metsiin ja rakennetun ympäristön maisemiin voi tutustua omaehtoisesti kotirauhaa kunnioittaen. Huom! tiet on suljettu puomein. Lisätietoja saa välittäjältä.


 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rakennettu kohde. Rakennusoikeus määräytyy kunnan rakennusjärjestyksen ja haja-asutusaluetta koskevien yleisten rakentamismääräysten mukaan.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeudet, kts. kiinteistörekisteriote.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriotteet. Tiemaksut (Ämmälahden yksityistie) n. 130,32 €/v (voi vaihdella vuosittain).

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osalla tiloista on osuudet yhteisiin alueisiin, kts. kiinteistörekisteriotteet.