Noin 19,8 ha maa/metsätila Ikaalisten Kartun kylässä hyvällä sijainnilla. Kohteella on metsää noin 16,1 ha (kaksi erillistä palstaa), tukioikeudellista peltoa noin 3,7 ha sekä tilakeskus rakennuksineen. Metsälössä nuorta- ja varttunutta kasvatusmetsää ja uudistuskypsää metsää, lisäksi vajaa hehtaari varttunutta taimikkoa. Hyvä tie perille asti. Asuinrakennus tiilivuorattu ok-talo, lisäksi pihapiirissä huono/tyydyttäväkuntoiset aitta ja navetta.

Mielenkiintoinen kohde, jossa riittää mahdollisuuksia asumisesta metsänhoitoon. Pellot tällä hetkellä vuokralla, sopimus 31.12.2023 asti. Tutustu kohteeseen ehdottomasti myös paikan päällä ja tarjoa! 

Lähtöhinta 79 000 € (sis. vain metsän osuuden). Kohde myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle  viimeistään 20.7.2021. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Kohteesta voi tarjota myös palstoittain/metsät/tilakeskus/pellot erikseen, HUOM! erittele tarjoukseen.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tavallisia tierasitteita, maantien suoja-alue.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteisiä maa- ja vesialueita. ks. Kiinteistörekisteriote.