Juvan Jyrinahossa sekä Lehtikankaalla neljän palstan kokonaisuus. Puustoiset hyväkasvuiset kangasmaan palstat sijaitsevat lähellä toisiaan, hyvien teitten varsissa jolloin kaikenpuolinen operointi on helppoa.

Kohteista voit tehdä tarjouksia joko yhdessä tai tiloittain. Myyjä ratkaisee myyntitavan saatujen tarjousten perusteella.

Tarjoukset näistä kohteista joko sivuston linkin välityksellä tai os. Järvi-Suomen metsätilat Oy LKV, Kimmo Asikainen, Väätäisentie 5, 51900 JUVA.

Tarjoa viimeistään 22.9.2019.

 

Neljä puustoista tilaa Jyrinahontien sekä Lehtikankaan tien varressa. Palstojen koot 1,9 ha- 24,3 ha. Soveltuvat hyvin joko aktiiviseen metsänomistukseen ja kasvatukseen tai sitten esim. polttopuupalstoiksi sijaintinsa (sijainti hyvien teitten varressa) ja puulajien vuoksi (lehtipuuta). Kahdella tilalla on vanhat rakennukset (asuinrakennus sekä talousrakennus). Purkukuntoiset rakennukset siirtyvät ostajalle sellaisena kun ne kaupansolmimishetkellä ovat ja ostaja vastaa tulevaisuudessa rakennuksille aiheutuvista toimenpiteisstä ja kuluista. 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Juvan kunnan laatima yleiskaava, pääsääntöisesti M-aluetta.

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Rutkunlampi-kiinteistöllä hieman Rutkuonlammen rantaa. Rantarakentamisoikeutta ei ole.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Tierasitteita.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Ei rekisterissä.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Uudispaikka -kiinteistölle kulkuoikeus sekä -tierasite Lehtikankaan (Hirvikankaan) yksityistielle. Tiemaksua n. 24€ v. 2019. Muut kolme palstaa rajoittuvat Jyrinahontiehen joka on valtion ylläpitämä tie.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Vesialueosuudet siirtyvät osana kaupaa.