UUSI HINTA!

Tarjouksen voi jättää myös erikseen talo/pelto/metsä. Tontti rakennuksineen hintapyyntö 30 000 €.

Ullavan Hanhisalossa maatila, jossa talo pihapiirin rakennuksineen, peltoa 4,7 ha ja metsää 12,4 ha. Kohde voidaan myydä yhtenä kokonaisuutena tai erillisosina tontti/pelto/metsä.

Kookas päärakennus on valmistunut 1955 ja lisärakennus 1978.Vesikatto ja yläpohjan lisäeristys myöhemmin, vanhan osan uusi julkisivulaudoitus 2000-luvun puolella. "Rintamamiesmallisen" talon pinta-ala on 193 m2, 5mh+oh+k+s. Talo on ollut asuttuna aivan viime vuosiin saakka ja lämpö ollut päällä koko ajan. Sähkö- ja vesiliittymät on, jätevesille sakokaivo. Lämmitys ollut vesikiertoinen aikaisemmin patterilämmitys (edelleen paikoillaan), mutta tällä hetkellä ilmalämpöpumppu + sähköpatterit. Lisäksi talossa on puulämmitteinen vuolukiviliesi/uuni ja avotakka. Lämminvesivaraaja sähkötoiminen. Talo on ikäisekseen hyväkuntoinen. Energiatodistusta ei ole. Kuntotarkastus mahdollista teettää kaupan yhteydessä.

Navettarakennus tehty 1960-luvulla. Navettaosan ulkomitat 8,4 * 21,7 m ja jatkeena olevan elosuojan 11,4 * 15,3 m. Hallirakennus on kooltaan 8,5 * 17 m. Rakenne puurunko, seinät ja katto peltiä.

Hanhisalon kylä on virkeä, asuttu ja maatalous elinvoimaista. Kylässä on lapsiperheitä ja Rahkosen kouluun on matkaa 2,8 km.

Pelto 4,7 ha on avo-ojitettua ja viljelykäytössä, mutta ei tukioikeuksia. Peltojen nykyinen vuokrasopimus on 31.3.2022 saakka, mutta asiasta on mahdollista neuvotella aikaisemminkin.

Tilaan kuuluva metsäosa on puustoista ja melko reheväpohjaista. Puustoa on metsäarvion mukaan noin 1320 m3 ja hakkuumahdollisuuksia löytyy heti. Mukana on myös hyviä polttopuukohteita!

Tila sopisi esimerkiksi hevosharrastajalle!

Tarjouksen voi jättää myös erikseen talosta, viljelysmaasta ja metsästä. Tarjoukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Tila on nauhoitettu oranssilla Metsätilat -nauhalla ja opastekyltillä tien varressa.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen maa-alue 272-430-878-27 VEDENOTTAMO Osuus: 0,020834 / 1,000000

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta