Metsää ja mahdollisuus ostaa myös rintamamiestalo

Taimikkoa,  varttunutta kasvatusmetsää ja päätehakkuuikäistä. 

Tila on kahdessa palstassa, toinen on pelkkää metsää, toisella on  hirsirakenteinen rintamamiestalo  talousrakennuksineen n. 0,9 ha tontilla.  Palstat ovat lähekkäin. 

Puusto pienistä taimikoista uudistuskypsään  (6,9 ha) metsään.  Kuusivaltaisesta puustosta tukkeja  yli 60 %. Hyvät taimikot. Kasvupohja hyvin tuottavaa lehtomaista ja tuoretta kangasta.  Boorilannoitettu kuviot 803, 804, 806 ja 807 kesällä 2018. Metsän hintapyyntö 115 000 €.

Asuinrakennus on mielenkiintoinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Ulkoa  asuinrakennus sekä sauna ovat maalattuja ja peltokatot on uusittu äskettäin. Sisällä asuinrakennuksessa on pääosin 1940-luvun tunnelma. Pinnat ovat alkuperäiset lukuunottamatta mm. makuuhuoneiden muovimattoja, jotka on laitettu puulattian päälle monta kymmentä vuotta sitten.  Tupakeittiön uuni on rapattu siistiksi. Kaikissa kolmessa huoneessa on tulisija, joita on käytetty viimepäiviin asti. Jos tunnet 1940-luvun rakentamistavan, tiedät mitä talo pitää sisällään. Et tarvitse arvailla, mitä virheitä peruskorjauksessa on tehty, koska kunto on alkuperäinen. Tiedossa ei ole vesivahinkoja tai kosteusvaurioita.  Muita tilan rakennuksia ovat hirsirakenteinen sauna, tilava vanha navetta ym. 

Vesi haettu kaivosta. Vaihtoehtona on liittyminen vesiosuuskunnan verkkoon, linja kulkee 50 m päässä.    Tilalla on sähköt. Rakennukset ovat olleet käytössä kesäisin.  Ks. liite selostus rakennuksista.  

Myyjät vievät haluamansa irtaimen pois sovittuun päivään mennessä. Loput jäävät tilalle, eivätkä myyjät vastaa niiden mahdollisista hävittämiskustannuksista. 

Tila on tarkoituksena myydä kokonaisena, mutta halutessasi voit tehdä tarjouksen pelkästään metsistä tai pelkästään rakennuksista. Metsäpalstan hintapyyntö on 115 000 €. 

HUOM. tilalla on oikeus venevalkamaan Syvärin  rannassa. Siitä vaikka vesitse Tahkolle, jonne on matkaa järven poikki n. 7 km.  

Kiitos käynnistä! Muistathan, että tarjousten jättöaika päättyy 14.12. klo 12. Mainitse tarjouksen lisätiedoissa, mitä tilan osaa tarjouksesi koskee. 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Levämäki-Saunaniemi yksityistie

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Syvärilän osakaskunnan yhteinen vesialue 297-507-876-1

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta