Iso 106 ha metsätila Laitilan Nästissä hienolla sijainnilla. Määräala on erillinen, yhtenäinen palsta. Metsälössä on monipuolinen ja tasapainoinen kehitysluokkarakenne, vajaa puolet pinta-alasta on taimikkoa (47 ha), toinen puolet on nuorta- ja varttunutta kasvatusmetsää (50 ha),  lisäksi vähän aukkoa ja uudistuskypsää metsää. Metsät hyvässä kasvuvaiheessa, olleet aktiivisessa hoidossa. Kohteelle on hyvä tie perille asti ja palstan sisällä hyvä tieverkosto. Mielenkiintoinen kohde, jossa voi harjoittaa metsätaloutta laajemmassa mittakaavassa. Halutessaan saa tuntumaa metsänhoitoon hyvinkin konkreettisesti taimikonhoidon ja harvennuksien muodossa. Tutustu kohteeseen ehdottomasti myös paikan päällä! Näin isoja metsätiloja on todellakin harvoin tarjolla...

Kohde myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle  viimeistään 28.8.2019. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tavallisia tierasitteita. Voimansiirtolinja, joka ohittaa tilan yhden rajapyykin kohdalta. Ks. kiinteistörekisteriote ja karttaote.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Määräala myydään kiinnityksistä ja panttisitoumuksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Ks. kiinteistörekisteriote.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Ks. kiinteistörekisteriote.