Lohjan kaupungin Kiikalan kylässä sijaitseva Kurjen niitty –niminen kiinteistö Rn:o 8:0 (kiinteistötunnus 444-469-8-0). Kiinteistön pinta-ala on kiinteistörekisterin tietojen mukaan 20,82 ha.

Lohjan kaupungin Mustlahden kylässä sijaitseva Karhuniemi –niminen kiinteistö Rn:o 2:15 (kiinteistötunnus 444-473-2-15). Kiinteistön pinta-ala on kiinteistörekisterin tietojen mukaan 2,29 ha.

Runsas puustoinen kahden kiinteistön kokonaisuus. Paljon hakkuumahdollisuuksia, harvennustarvetta on useammalla kuviolla. Ei kiireellisiä hoitotöitä.

Kiinteistö Kurjen niitty on kahdessa lohkossa, eteläisemmälle lohkolle ei ole puunkorjuun mahdollistavaa tietä. Kiinteistö on arvioitu tämän takia kahdessa osassa.

Kiinteistöllä Kurjen niitty ovat purkukuntoiset vanhat rakennukset eteläisemmällä lohkolla.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeudet, kts. kiinteistörekisteriotteet

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Myydään kiinnityksistä vapaana

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistöllä Kurjen niitty on tieoikeus pohjoisemmalle lohkolle kiinteistön läpi menevää Sariolantietä. Tiemaksu on ollut noin 20 €/vuosi. Eteläisemmälle lohkolle tieoikeus lohkon eteläkärkeen tulevaan tiehen, kts. kiinteistörekisteriote. Kiinteistöllä Karhuniemi on tieoikeus kiinteistön kaakkoispuolella kulkevaan tiehen kiinteistön Uusipyöli 1:44 kautta, kts. kiinteistörekisteriote.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin vesialueisiin kuuluvat kauppaan, kts. kiinteistörekisteriote.