Metsätila sijaitsee Loimaalla Kuninkaisten kylässä Kojonperäntieltä Leppisuon taakse poikkeavan metsätie varressa ampumaradan vieressä. Tila koostuu eri-ikäisistä kasvatusmetsistä. Varttunutta kasvatusmetsää on yli puolet tilan pinta-alasta. Puusto on lähes kokonaan havupuuta. Tällaiselle kohteelle löytyy varmasti kysyntää! 

Metsätila sijaitsee Loimaalla Kuninkaisten kylässä. Tila koostuu eri-ikäisistä kasvatusmetsistä. Varttunutta kasvatusmetsää on yli puolet pinta-alasta. Puuston määrä on tila-arvion mukaan noin 2600 kiintokuutiota ja arvo odotusarvoineen on noin 72.000,- euroa. Puusto on lähes kokonaan havupuuta.

Tila myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle 21. lokakuuta 2019 klo 16.00 mennessä. Tarjoukset voi jättää myyntijärjestelmän, www.metsatilat.fi, kautta, sähköpostitse, vesa.yli-hongisto@metsatilat.fi, tai postitse, Länsi-Suomen Metsätilat Oy / Vesa Yli-Hongisto, Risto Rytin katu 28, 32700 HUITTINEN. Tarjousten tulee olla perillä tarjousten jättöajan päättyessä.

Myyjä hyväksyy tai hylkää tehdyt tarjoukset.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tilaa rasittaa tilan poikki kulkeva metsätie.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tilalle on hyvä tieyhteys.

Osuus yhteisiin Ei ole