Kahden metsätilan kokonaisuus Mikkelissä Suomenniemellä. Hietala: 6,87 ha ja Väliaho 9,439 ha. Molemmilla tiloilla hyvin hoidetut metsät. Suurimmaksi osaksi nuorta ja varttunutta kasvatusmetsää, joissa osassa olisi jo harvennustarvetta.

Väliaho tilan pinta-alassa on eroavaisuutta:  kiinteistörekisteri (9,439 ha) / meidän karttajärjestelmä (noin 9,1 ha). Tila-arviossa metsän pinta-ala on noin 8,4 ha. Loppu on sähkölinjojen alle jäävää maata. Hietala tilalla on myös sähkölinjan alle jäävää maata noin 0,2 ha.

 

Kohteet myydään tarjousten perusteella. Tarjouksen voi tehdä molemmista tai pelkästään toisesta tilasta. Tee tarjous viimeistään 7.2.2022 mennessä.

KÄY KATSOMASSA!

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Hietala: Ei kaavaa Väliaho: Yleiskaava M-alue (metsätalous) Ilmuslammen ympärillä

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Hietala: Ei kirjattua tieoikeutta Väliaho: Partakoskentie on yleinen tie, toiselle palstalle kirjattu tieoikeus. Katso tarkemmin kiinteistörekisteriote ja kiinteistönkarttatuloste.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Hietala: Yhteinen vesialue 491-876-27-1 Suomenniemi-Lyytikkälä osakaskunta (useassa kunnassa) Väliaho: Yhteinen vesialue 491-876-27-1 Suomenniemi-Lyytikkälä osakaskunta (useassa kunnassa)