Posiolla Pernun kylässä metsätila neljässä eri palstassa. Tilalta myydään 0,2 ha:n palsta, joka ovat arviossa kuviotedoilla numerot 1 ja 2,  naapurille. 

Yksi palstoista on Ylimmäisen Posionlammen rannalla. Kotipaikka on Alimmaisen Posionlammen rannalla.

Kotipalstassa on vanhat rakennukset. Talo on rakennettu 1969, huoneistoala 99 m2, koko pinta-ala 130 m2. Sähköliittymä on. Harjakatto, huopa.  Ikkunat 2-kertaiset. Lämmitys vesikierto keskuslämmitys. Talossa on ollut vesivahinko ja kuivatusta varten on purettu kaikki lattiat. Talo on ollut tyhjillään ja kosteus on vaurioittanut myös sisäkattoja ym.  Pihapiirissä on vesikaivo.  Rakennukset ovat arvottomat, sähköliittymää lukuunottamtta ja myydään purkukuntoisena.

Tontin vierestä menee metsätie, jonka välittömässä läheisyydessä Alimmainen Posiolampi.  Tontti on sievällä paikalla, tie välissä ja järvi näkyy. Metsätielle on kaavailtu perusparannusta. Kustannukset eivät ole vielä tarkasti tiedossa, tämän tilan osuus kustannuksista on noin 2,7 %. Euroissa kustannukset voisivat olla noin parin tonnin luokkaa. Tämä on vain alustava arvio eikä kunnostuksesta ole vielä päätöstä.

Tilalla on osuudet Pernun kylän vesialueisiin sekä Posion 13 kylän osakaskunnan vesialueisiin.

Metsästysvuokrasopimus on tehty Pernun Erauspojat ry:n kanssa.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Selvitetään onko kaikkiin palstoihin.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote.