Posiolla Vääräjärvelä myynnissä hyväpuustoinen ja monipuolinen tila kahdessa eri palstassa.

Pohjoisempi palstoista rajoittuu Vääräjärventiehen. Tällä palstalla on rakennukset sekä peltoja.

Vanha ok-talo on valmistunut v. 1968. Asuintilojen pinta-ala on yhteensä 150 m2. Huoneita on keittiö, 3 makuuhuonetta, saunaosasto,  pannuhuone, wc, puuvarasto. Kellari, jossa on ollut kosteutta ja valkoista rihmastoa. Vintillä on muhat. Villaa on osittain lisätty.  Jonkin verran voi aistia hajuja. Talo on ollut pitkään asumattomana ja ainoastaan tilapäisessä lomakäytössä. Talvet rakennus on ollut kylmillään.  Talossa on sähköliittymä. Pihassa porakaivo, jonka vesi käy tällä hetkellä ainoastaan pesuvetenä. Juomavesi ja ruokavesi pitää tuoda mukana. Tien vieressä noin 50 m päässä on osuuskunnan vesiliittymä. Tämä tila ei ole liittynyt. Lisäksi vanha navettarakennus, jonka sisäkatto on osittain romahtanut. Rakennuksissa käynti on sovittava erikseen. Irtaimesta sovitaan erikseen. Polttopuut eivät kuulu kauppaan. Kiinteistövero on ollut noin 200 € vuodessa.

Tilalla on myös peltoja. Metsässä olevat pellot ovat ollet riistapeltoina. Rakennusten viereinen pelto, noin 2 ha, on vuokrattu. Vuokrasopimus on voimassa 31.12.2045 asti. Uusi omistaja sopii vuokralaisen kanssa kenelle tilatukioikeudet siirtyvät omistajanvaihdoksessa.

Eteläpuolen palsta on perus metsäpalsta. Pohjoisosasta palsta rjoittuu Säynäjäjärveen. Tilan sisällä on kaksi lampea. Kalaton -lammen rannalla on laavu, jonka myyjät vievät pois.

Soramontulla on kaksi autonromua, rautaromua ym. roinaa.

Tilalla on osuudet Vääräjärven osakaskunnan yhteiseen vesialueeseen.

Tila myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset tarjoukset tulee olla perillä viimeistään perjantaina 29.3.2019 klo 14.00.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasitteet. Katso kiinteistörekisteriote.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Panttikirja on vapaa.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue, Vääräjärven osakaskunta.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta