Yli-Siurualla Liekokylän risteyksen tuntumassa vanha Sampilan maatilakokonaisuus. Kotipalstalla Sampilan sillankorvassa, osoitteessa Liekokyläntie 18, on 1965 rakennettu noin 85m2:n kokoinen lautarakenteinen talo. Talo on kunnoltaan tyydyttävä ja vaatimaton, remontin tarpeessa. Pihapiirissä vanha purkukuntoinen navetta, sekä useita muita huonokuntoisia piharakennuksia.
Tietoja talosta: Olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta ja wc. Kellarikerros jossa pannuhuone, liiteri ja pesutila (vesikiertoinen puukeskuslämmitys ei ole käytössä ja kellarissa kosteusvaurioita). Olohuoneessa takka, ikkunat vaihdettu takavuosina, vesi- ja sähköliittymät, kiinteistövero n. 75€. Soita ja sovi näyttö.

Kotipalstalla on kivennäismaapeltoja n. 3,2 hehtaaria, joita naapuri viljelee, vuokrasopimus pelloista 21.8.2017 asti.

Tilan metsät ovat pääosin taimikoita ja varttuneita kasvatusmetsiä, hyväkasvuisia jokivarsimaita. Metsät ovat olleet hyvässä hoidossa, harvennukset on tehty ajallaan. Tilan taimikoille on tehty syksyllä taimikonhoidot tarvittaville osin, n. 17 ha, myyjä vastaa kustannuksista ja hakee niihin liittyvät Kemera-tuet.

Palstat sijaitsevat Siuruanjokivarressa ja tilalle on mahdollista saada poikkeamisluvilla kolme rantaan rajoittuvaa rakennuspaikkaa. Kotipalstan niemessä on hyvä rakennuspaikka. Kynkäänkankaan joen eteläpuoliselle palstalle on tehty tie valmiiksi rantaan, kuviolla 153.1 hyvä rakennuspaikka, myös vaihtoehtoisesti joen pohjoispuolella kauniita paikkoja mutta kulku talvella hankalampi. Myös Asmundinrakan palstalla hyvä rakennuspaikka. 

Kokonaisuuden lisäksi tarjouksia voi tehdä erillisistä kohteista seuraavasti:

- Määräalana kotipalsta, 3,8 ha rakennuksineen (yksi lisärakennuspaikka) ja liittymineen sekä Korentojärven niittypalstat 16,8 ha. Hp 35000€.
- Määräalana Asmundinrakan palstat, 9,6 ha  (yksi rakennuspaikka). Hp 20000€
- Määräalana Kynkäänkankaan palstat, 39,8 ha, joen molemmin puolin (yksi rakennuspaikka). Hp 34000€

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Kunnan poikkeamisluvalla mahdollisuus saada talon lisäksi 3 rantarakennuspaikkaa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Normaalit kulkuoikeudet

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet Siuruan jakokunnan vesiin 876:6 (siuruanjoki), maihin 878:34 (lanssipalstat Konttilassa) sekä yhteiseen lastauspaikkaan 878:24 Liekokyläntienvarressa ja Ikosenniementien varressa) ja yhteiseen maa-alueeseen 878:21(Lansimaat Asmundinrakalla ja Asmuntin jokisuulla).