Luontoihmisen toivepaikka lähellä Pistohiekkaa Puumalassa, yhdistä puuhailu omassa metsässäsi ja vapaa-ajan vietto "kuivan" maan lomamökissä. Kohteelta lisäksi lyhyt matka Lietveden upealle vesistöalueelle.

 

Mahtava "metsämökki" omalla reilun kokoisella puustoisella tontilla. Kohteella sijaitsee 1950 valmistunut pientalo, ulkorakennus sekä sauna. Rakennukset soveltuvat erinomaisesti kesäaikaiseen käyttöön ja miksipä ei vaikka syksyiseksi metsästysmajaksi. Mahdollisuus hakea hirviseurueen tai metsästysseuran jäsenyyttä ja lähteä metsälle aivan kotiportailta!  

Asuinrakennuksen kerrosala on 59 m3 käsittäen alakerrassa huoneen ja keittiön sekä yläkerrassa ns. kesähuoneen. Talon alla on lisäksi kellaritilat jonne kulku tapahtuu rakennuksen sisältä käsin. Rakennuksen kunto on ikäisekseen välttävä ja vaatii kunnostuksia mm. ulkopintojen osalta. Talon peltikate sekä hormistoa on uusittu 1990 -luvulla. Vesikaivo sijaitsee pihapiirissä ja vesi johdetaan rakennukseen käsipumpulla. Viemäröintejä ei ole järjestetty. Kohteella ei ole sähköjä. Lämmitys tapahtuu  keittiön hellan ja huoneessa olevan takan avulla. Energiatehokkuustunnus H.

Pihasauna sijaitsee välittömästi asuinrakennuksen lähellä ja sen pinta-ala on n. 4,0 m2 sekä lisäksi kuisti. Sauna varustettu puukiukaalla. Ulkorakennus on n. 120 vuoden ikäinen, osittain hirsirakenteinen käsittäen aitan sekä puuvaraston. Bio wc on rakennettu v. 2008.

Kiinteistöveron suuruus on 101,14 €/v (v. 2019), muita maksuja on vuosittainen vapaa-ajan kiinteistön jätemaksu n. 80€.

Kohde myydään ilman tarjousaikaa. Voit käydä tutustumassa kohteeseen itsenäisesti mutta sovi tarkempi kohteeseen tutustuminen (rakennukset) välittäjän kanssa. Pihapiiriin johtaa tie mutta loppu tiestä on melko jyrkkää rinnettä joten etene varovaisesti.

Kohde vapautuu käyttöösi nopeasti heti kaupan teon jälkeen. Myyjä vie pois jotain esineistöä mutta osa irtaimesta siirtyy ostajan käyttöön.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Yleiskaava (623-Y200611185

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Ei kiinteistörekisteriin kuuluvia.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kohde myydään kiinnityksistä ja rasitteista vapaana. Kohteelle kuuluvat kiinnitykset voidaan siirtää ostajalle kaupan teon yhteydessä.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Ei kiinteistörekisterissä määritettynä.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 623-409-876-2 Kaipaala 3-5 osakaskunta Yhteinen vesialue 623-409-876-3 Kaipaala 1,3-5 Yhteinen vesialue 623-409-876-4 Kaipaala 1,3-5 rahoituspiirin osakaskunta

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella on energiatodistus