Tässä hyvä kokoinen tila rehevillä kasvupohjilla.

Ruoveden väärinmajassa vanha maatila. 

Tilalla on hyvää metsämaata noin 87.4 ha, tukikelpoista vuokrattua peltoa noin 7,6 ha ja heikkokuntoinen talouskeskus.Talouskeskuksessa on vanha asuinrakennus (v.1939), varastorakennus (auto- ja traktoritalli), aittarakennus ja liiteri, sekä huonokuntoinen pihasauna.

Rakennukset tarvitsevat joko täyden saneerauksen, ne myydäänkin purkukuntoisina.

Asuinrakennus on hirsirakenteinen, ja sen koko on kiinteistöveroilmoituksen mukaan noin 72 m2 (ei tarkistusmitattu). Rakennukseen tulee sähkö ja vesiosuuskunnan vesi. Lisäksi rakennukseen on talven aikana tulossa valokuituliittymä myyjän toimesta (arvo noin 2500 €). Talossa on tiloina alakerrassa kaksi huonetta, keittiö ja porstua sekä veranta. Yläkerrassa on yksi kesäkamari. Tulisijoina on puuhella ja kaksi pönttöuunia. Rakennuksessa on uudehko ilmalämpöpumppu.Tilalla on rantaviivaa yli kilometri kolmeen eri järveen. Kaavassa ei ole osoitettu rantarakennusmahdollisuutta.

Pellot on vuokrattu vuoden 2024 loppuun saakka määräaikaisella vuokrasopimuksella läheiselle viljeilijälle. Peltojen vuosivuokra on noin 560 € ja vuokranmaksu on loppuvuodesta. Vuokrasopimuksen päätyttyä tukioikeuksien omistus ja hallinta palautuu uudelle omistajalle tai seuraavalle viljelijälle.

Tilasta on mahdollisuus ostaa erillistarjouksella pelkkä talouskeskus haluamallaan tontilla. Metsää tai peltoa ei erikseen ilman talouskeskusta myydä.

Tilan alueella sijaitsee pieni Museoviraston merkitsemä muinaismuistoalue (kivikautinen asuinpaikka), joka on merkitty punaisella liitteenä olevaan kuviokarttaan metsikkökuvion nro 14 kohdalle.

Lisäksi tilaa rasittaa UNIBASE Oy:n 0,5 ha:n suuruinen määräaikainen vuokrasopimus (Telia kännykkämasto), joka on voimassa vielä 16 vuotta (v. 2034 asti). Mastoa ei ole toistaiseksi rakennettu.

Kohde muodostuu kahdesta erillisestä kiinteistöstä Myllymaa 702-428-16-31 ja Våge 702-428-16-30.Näin komeita pinta-aloja on harvoin myynnissä. 

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Ruoveden rantayleiskaava, ks kaavaotteet liitetidostoista ja kuvista

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Tilalla on rantaa, mutta kaavassa ei ole rantarakentamisoikeutta. Lisätietoja Ruoveden kunta.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Ks kiinteistörekisteriote, lähinnä tierasitteet ja maantien suoja-alue.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Pääkiintiestöllä on yksi 8400 €:n arvoinen kiinnitys (sähköinen, Nordea). Kiinnitys siirretään sähköisesti panttivastuista vapaana ostajalle kaupanteon yhteydessä. Kiitneistöä rasittaa 0,5 hehtaarin suuruinen vuokrasopimus vuoteen 2034 asti, kännykkätornin rakentamisesta. Tornia ei ole vielä rakennettu.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Valtiontiet ja Myllymaantie

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Vesialueet

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta