Kauniissa Aatsingin kylässä metsätila useammassa eri palstassa.  Tilan metsänhoidollinen tila  on hyvä. Ei uudistamistöitä.

Kotipalstalla on rakennukset

 Vanha ok-talo

- Talo on ollut vuoden 1986 jälkeen ainoastaan tilapäisessä lomakäytössä (ei talvisuttava) ja myydään lähes purkukuntoisena. Rakennus on valmistunut 1947 ja on kahdessa kerroksessa. Lisäsiipi on rakennettu myöhemmin. Asuintilojen pinta-ala on 85 m2. Alakerrassa on keittiö, olohuone, yksi makuhuone, pannuhuone ja saunatilat sekä wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä varastoja. Alakerran makuuhuoneesta on joskus tullut vesi katosta läpi. Olohuoneen takka sekä keittiön puuhella eivät toimi hormissa olevan vian vuoksi.  Samoin yläkerran uunit eivät ole käyttökunnossa. Pannuhuoneessa on leivinuuni, joka toimii.  Pirtin alla on kellari koko pirtin pituudelta.  Rakennus on lautarakenteinen. Vanhassa osassa on muhat ja uudessa osassa villat.

Rakennuksessa on vesikeskuslämmitys (glykoolia).  Lämmitys öljyllä ja sähköllä. Tällä hetkellä tankissa on öljyä noin 1.000 l. Pattereiden neste ilmeisesti vuotaa jostain kohtaan, koska joka syksy on vähintään 10 l lisättävä. Vuotokohtaa ei olla löydetty.  Putket ovat pintavalun ja pohjavalun välissä. Kattila on vajaa 10 vuotta vanha.    Rakennuksessa on tehty ulkoremontti 80-luvulla, jolloin on tehty lämpöeritys 5 cm villa + paneeli päälle.

Vesi tulee omasta kaivosta. Viemäröinti vanhalla systeemillä, jossa kaksi kaivoa. Kaivot ovat tyhjennetty syyskuun alussa

Kiinteistövero on ollut noin 200 € vuodessa. Palovakuutus 176,85 €/v. Sähkösopimus Koillis Lapin sähkön sekä Loistee kanssa. Lapecon yhteinen keräysastia Kelloselässä.

Tilalla on pihapiirissä useita eri rakennuksia. Osa erittäin huonokuntoisia mm. navetta. Lisäksi on hyväkuntoinen traktoritalli sekä ulkohuussi.

Tilalta on myyty palanen soranottoon. Sitä ennen on alueelta otettu soraa ja maksettu kuutiomaksua. Tälle alueelle on muodostunut nyt taimikko, joka on huonokuntoinen.

Peltoja on vuokrattu heinän tekoon. Vuokrana on ollut yksi karitsa.

Tilalla on osuudet yhteisiin maa- ja vesialueisiin, kalastusoikeus mm. Onkamojärveen. Huom! Sallan yhteismetsäosuus jää myyjille.

Irtaimesta mukaan kuuluu polttopuut, ruohonleikkuri sekä 2 sahaa. Muusta irtaimesta neuvotellaan.

Kaava Yleiskaava
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuus Sallan yhteismetsään jää myyjille.

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta