Pieni metsätila hyvän tieyhteyden varressa.

Myynnissä taimikkovaltainen 5,66 hehtaarin metsätila Salossa (Halikko) Yttelän kylässä, Salaistentien suunnalla. Tilan pinta-alasta 3,8 ha on hyvässä kasvussa olevaa taimikkoa, josta on heti kerättävissä polttopuurankaa. Uudistuskypsää puustoa on 0,9 ha:n alalla. Lisäksi kasvatusmetsää. Ravinteikkaat kasvupohjat, ei kitu- tai joutomaata. Hakkuumahdollisuuksia heti ja tulevaisuudessa. Hyvät tieyhteydet mahdollistavat vaikkapa polttopuiden helpon haun tilalta. Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja lähde käymään metsässä. Tai kysy välittäjältä lisätietoja.

Lähtöhinta 23 000 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia torstaihin 28.2.2019 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Olemassa oleva tie kulkee tilan alueella. Metsäarviossa mainittu ns. "muu tärkeä elinympäristö, noro"

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeutta ei ole kirjattu kiinteistörekisteriotteelle. Tieoikeus on annettu lohkomistoimituksessa vuonna 1955, jolloin on perustettu tilan Käpylä hyväksi tierasite naapuritilan 4:18 alueelle. Tätä kautta on pääsy Salaistentielle. Vuotuisia tiemaksuja ei ole.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuus yhteiseen vesialueeseen Halikonjoessa 734-440-876-1