Runsaspuustoinen metsätila Salossa, Kiskon Kavaston kylässä.

Myynnissä noin 12 hehtaarin runsaspuustoinen metsätila Salossa, Kiskon Kavastossa. Keskipuusto noin 165 m3/ha. Tilan pinta-alasta 68 % on varttunutta kasvatusmetsää, joten lähitulevaisuuden arvokasvu on merkittävää ja hakkuumahdollisuudet sen jälkeen runsaat. Välittömiä hoitotöitä ei ole odottamassa. Hyvät kasvupohjat, ei kitu- tai joutomaita. Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja lähde käymään metsässä. Tai kysy välittäjältä lisätietoja.

Lähtöhinta 58 300 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia tiistaihin 13.8.2019 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasite. Katso kiinteistörekisterin kartta.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kirjattu tieoikeus lähtee tilalta kohti pohjoista. Tutustu metsäarviokarttoihin, joihin tieoikeuden reitti on merkitty suuntaa antavasti. Tätä kirjattua reittiä pitkin kohteelta tulee matkaa autokelpoisen tien päähän noin 1 km ja sitä kautta kulku Sorvastontielle. Pitkä lähikuljetusmatka on huomioitu metsäarviossa. Kysy lisätietoja välittäjältä. Sorvastontien osalta ei ole kerätty tiemaksuja.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Katso kiinteistörekisteriote. Osuuksia yhteiseen vesialueeseen 734-749-876-3 Kavaston- ja Mäkijärvessä sekä Kurkelan/Uitmuksenjoessa.