6,7 ha:n metsätila asvalttitien varressa. Tilalla myös yleiskaavan mukainen rakennuspaikka.

Myynnissä 6,7 hehtaarin metsätila Salossa Mutaisten kylässä Merikulmantien varressa. Tilan puusto on kokonaan voimakkaassa kasvuvaiheessa olevaa varttunutta kasvatusmetsää. Harvennushakkuun mahdollisuuksia löytyy heti. Erittäin ravinteikkaat kasvupohjat. Tilalla on myös yksi yleiskaavan mukainen rakennuspaikka pientalolle. Vesiosuuskunnan vesijohto tulee jo tontille (liittymää ei ole maksettu) ja viemäriverkkoon liittyminenkin on mahdollista. Erinomainen sijainti vain noin 12 km Salon keskustasta. Tutustu ladattaviin tiedostoihin ja käy tutustumassa kohteeseen maastossa.

Lähtöhinta 29 800 €. Kohde myydään tarjousten perusteella. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia torstaihin 15.8.2019 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle.

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Tilalla on yksi yleiskaavan mukainen rakennuspaikka pientalolle. Vesiosuuskunnan vesijohto tulee jo tontille (liittymää ei ole maksettu) ja viemäriverkkoon liittyminenkin on mahdollista. Tutustu kaavamääräyksiin.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasite. Tilan Peuralaakso läpi menevän metsätien on rakentanut tilan Naakeli 4:33 omistaja. Kyseinen metsätie rasittaa tilaa Peuralaakso ja tien käytöstä on sovittava tilan Naakeli omistajan kanssa. Katso kiinteistörekisterin kartasta "Tieoikeus/000-2012-K035476".

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tila rajoittuu Merikulmantiehen (valtion tie). Tilalla on tieoikeus tilan Käpälämäki 4:44 kautta. Katso kiinteistörekisteriote ja kiinteistörekisterin kartta "Tieoikeus/000-2015-K050314".

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset osuudet yhteisiin vesialueisiin Kirjakkalanselallä sekä osuudet lastauspaikkaan Mutaistenlahdessa.