Runsaspuustoinen tila hyvillä kulkuyhteyksillä. Kohde soveltuu myös harrastekäyttöön.

Kahdeksasta palstasta muodostuva tilakokonaisuus. Runsaspuustoinen, ainespuun määrä noin 12000 m3, josta tukkia on noin 2600 m3. Palstoille on tieyhteydet, taimikot ovat pääsääntöisesti hoidettuja. Kiimamaan palsta on kunnostusojitettu ja palstalle ollaan tehty pienarteitä. Hakkuumahdollisuuksia tilalta löytyy runsaasti.  Tilan pinta-alasta 166 ha:sta on luokiteltu metsämaaksi noin 149 ha. Viljelykelpoista peltoa löytyy kahdesta lohkosta yhteensä noin 9,2 ha.

Tilaan kuulu myös pihapiiri. Tilalla on 1962 rakennettu puurakenteinen omakotitalo,niin sanottu muhatalo. Asuinpinta-ala on noin 130 m2 sisältäen ison pirtin, keittiön, 4 makuuhuonetta, saunan, pesutila, wc, eteistilan, kellarin ja kuistin. Ullakkotilaa ei ole rakennettu asuintiloiksi. Talossa on peltikatto, ikkunat ovat uusittu 1990 luvulla, lämmitysmuotona on sähkölämmitys ja talosta löytyy iso leivinuuni. Talossa on sähkö- ja vesiliittymät. Jätevedet menevät omaan kaivoon. Kunnan jätevesiverkkoon voidaan liittyä helposti kun viemärilinja viistää pihapiirin ohitse. Talossa ei olla asuttu viimevuosina vakituisesti. Talossa ollaan pidetty peruslämpöä päällä, ettei paikat pääse kostumaan liikaa.

Talouskeskus sijaitsee osoitteessa Latvantie 359.

Pihapiiriin liittyy myös hyvässä ryhdissä oleva vanha navettarakennus. Navetan päätyy on tehty reilu säilytystila. Rakennuksen pinta-ala on noin 240 m2. Lisäksi pihapiiristä löytyy iso hirsilato 5x15 m. Tilalla oleva irtaimisto kuuluu kauppaan jos niin sovitaan.

Tarjouksia voi jättää kokonaisuudesta, pelloista, pihapiiristä. Tarjouksen jättäjä voi esittää millaisen kokonaisuuden haluaa. Kohde soveltuu erinomaisesti vaikka hevos-, lammas- tai jonkin muun kotieläin harrastamiseen.

Sovi kohteen esittelystä erikseen. Pääsääntöisesti kohdetta esitellään viikonloppuisin lauantaipäivisin.

 

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Mäntyperän palstasta ja Huikanperän palstasta osia sijaitsee pohjavesialueella.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin sisältää 32% osuuden noin hehtaarin metsäalueeseen ja 0,3 ha metsä ja peltoalueeseen.