Ohjeita kiinteistökauppaan

Metsätilan, tontin tai yhteismetsäosuuden ostaminen ja myyminen käy helposti kun apuna on paikallinen asiantuntija. Valtakunnallisen Metsätilat-verkoston välittäjät palvelevat sinua lähes kaikkialla Suomessa. Asiantuntevalta välittäjältä saat parhaat vastaukset juuri sinun metsäkauppaasi koskeviin kysymyksiin.

Metsän myynti

Ohjeita kiinteistökauppaanKun olet myymässä metsää, keskeistä on koota yhteen kaikki tieto ja dokumentaatio metsätilaasi koskien. Metsän myyntiin liittyy myös useita säännöksiä, joita on tärkeää noudattaa. Lue lisää metsän myynnistä.

Metsän osto

Kun olet ostamassa metsää, perehdy huolellisesti kaikkeen tietoon ja dokumentteihin, joita myyjä on velvollinen tarjoamaan sinulle. Selvitä kaikki faktat ennen ostopäätöksen tekemistä. Lue lisää metsän ostamisesta.

Metsän hinta

Metsän hintaan vaikuttavat kiinteistön koko ja sijainti, paikallinen markkinatilanne ja monet muut asiat. Metsätilan tai tontin arvonmääritys helpottuu olennaisesti, kun apunasi on asiantunteva välittäjä. Lue lisää metsän hinnasta.

Yhteismetsä, mikä se on?

Yhteismetsät kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta. Yhteismetsäosuuden hankinta on monelle helppo tapa sijoittaa metsään. Lue lisää yhteismetsistä.