Ohjeita kiinteistökauppaan

Metsätilantontin tai yhteismetsäosuuden myynti ja ostaminen sujuvat helposti ja turvallisesti, kun apuna on paikallinen alan asiantuntija.

Metsätilat.fi -verkoston kaikki välittäjät ovat erikoistuneet metsä- ja maatiloihin. Palvelemme sinua lähes kaikkialla Suomessa.

Ota yhteyttä, jos tilakaupat pohdituttavat, olet kiinnostunut metsäsijoituksesta tai haluat muuten kuulla aiheesta lisää!

Metsän myynti

Metsän myyntiin liittyy useita säännöksiä, joita on tärkeää noudattaa. Olennaista on myös koota yhteen kaikki metsätilaasi koskeva tieto. Autamme mielellämme!

Lue lisää metsän myynnistä.

Metsän osto

Kun olet ostamassa metsää, perehdy kohteeseen ja siihen liittyviin tietoihin huolellisesti. Asiantunteva apu voi säästää sinut ostajan katumukselta.

Lue lisää metsän ostamisesta.

Metsän hinta

Metsän hintaan vaikuttavat kiinteistön koko ja sijainti, puusto, paikallinen markkinatilanne ja monet muut asiat. Arvonmääritys menee nappiin, kun apunasi on asiantunteva välittäjä.

Lue lisää metsän hinnasta.

Yhteismetsä, mikä se on?

Yhteismetsät kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta. Yhteismetsäosuus on helppo ja moderni tapa sijoittaa metsään. Tuloa yhteismetsästä saadaan joka vuosi.

Lue lisää yhteismetsistä.