Tulostettava myyntiesite löytyy Ladattavat aineistot -osiosta.

Yhteismetsä (Osuus)

Alhaisen-Kirilän yhteismetsän osuudet 15/2656

Lahti

Kohdenumero: 230113137

Pinta-ala

1 310 ha

Ainespuun määrä

182 549 m³

Tarjoa viimeistään

21.6.2023 23:59

Hintapyyntö

37 500 €

Tee tarjousOta yhteyttä

Kuvaus

Yhteismetsäosuuksien omistaminen on helppoa metsänomistusta: yhteismetsä huolehtii kirjanpidosta sekä verotuksesta ja osakkaalle jaettava ylijäämä on verovapaata tuloa! Nyt myynnissä 15 osuutta Alhaisen-Kirilän yhteismetsään. Osuudet myydään määräalana ja niiden erottamiskustannuksista vastaa ostaja. Esitteen hehtaari- ja puustotiedot koskevat koko yhteismetsää.

Alhaisen-Kirilän yhteismetsä on nuorekas seitsenkymppinen yhteismetsä Lahdessa, Heinolassa ja Asikkalassa. Metsätalouden harjoittamisen lisäksi yhteismetsällä on 41 omarantaista mökkitonttia, jotka on vuokrattu pitkillä vuokrasopimuksilla. Vuokralaskutus on n. 90.000€ vuodessa. Vuokrat on sidottu indeksiin. Yhteismetsän hakkuusuunnite on tällä hetkellä n. 6000 m3/v. Metsien tarkemmat tiedot metsävaratiedoissa. Alhaisen-Kirilän yhteismetsä on jakanut ylijäämää säännöllisesti osakkaille, eikä jättänyt sitä osakaskunnan hallintaan. Jako-osuus vaihtelee vuosittain. Nyt myytävät osuudet erotetaan kantakiinteistöistään lainhuudon myöntämisen jälkeen ja ne joko liitetään ostajan ennestään omistamaan kiinteistöön tai niille muodostetaan uusi haamukiinteistö. Alhaisen-Kirilän yhteismetsän ohjesääntö löytyy Yhteismetsärekisteristä: https://secure.tietotoimisto.fi/ws/metsakeskus/ Ohjesääntö antaa osakaskunnalle etuosto-oikeuden kiinteistöistä erillisten yhteismetsän osuuksien kaupassa. Tämän esitteen metsävaratiedot perustuvat 10/2020 tehtyyn metsävaratietojen päivitykseen. Sen jälkeen metsää on hoidettu, hakattu ja se on kasvanut. Lisätietoja yhteismetsästä voi kysyä arkipäivisin hoitokunnan puheenjohtajalta Timo Hannoselta p.040 740 3442.

Lisätiedot

Sisältää rakennuksia

Ei

Tie perille

Ei

Omaa rantaviivaa

Ei

Yksityiskohdat

Ladattavat aineistot

Hintatiedot

Kohteen hinta

Kohteen hintapyyntö on 37 500 €, voit tarjota enemmän tai vähemmän.

Ostajalle tulevat maksut

Ostaja maksaa kauppahinnan lisäksi kaupanvahvistajan palkkion 120 euroa, varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta ja lainhuudon haun 151 euroa sekä yhteisalueosuuksien kiinteistöksi muodostamisen 420€.

Tee tarjous

Kysymykset0

Kohteesta ei ole esitetty vielä kysymyksiä. Kysymyksiä voi esittää alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Tilaa Metsätilat.fi-uutiskirje

Tilaa Metsätilat.fi-uutiskirje

Saat sähköpostiisi ajankohtaista tietoa metsän ostamisesta, metsän myynnistä ja metsän hintakehityksestä.

Tilaa
 • Osta
  • Myy
   • Myy tila tai kiinteistö
   • Myyntitoimeksianto
   • Metsätilat.fi palvelut
  • Ohjeet ja oppaat
  • Yhteystiedot
  • Tietoa palvelusta
  • Seuraa meitä

  © 2023 Metsätilat.fi

  • Tietosuojaseloste
  • Välittäjille