Mikä on Metsätilat.fi

Olemme metsä- ja maatilojen sekä niitä vastaavien kiinteistöjen välitykseen erikoistunut ketju välitysliikkeitä. Välittäjiemme päämääränä on tehdä tilakaupoista asiakkaillemme jouhevat ja kannattavat. Meiltä saavat apua sekä aloittelevat että kokeneet maanomistajat, ja opastamme sinua mielellämme jo kauppojen harkintavaiheessa.

Metsätilat.fi -välitysliikkeissä yhdistyvät metsäalan asiantuntemus, alueen paikallistuntemus ja vankka kokemus kiinteistöjen välittämisestä.

Ketjumme on toiminut jo 15 vuotta tilanomistajien luottovälittäjänä. Olemme sitoutuneet vaalimaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hyvää kiinteistönvälitystapaa ja koulutamme jäseniämme jatkuvasti.

Voit olla varma siitä, että saat aina laadukasta, ajanmukaista palvelua.

Periaatteet: avoimuus ja ammattitaito

Huolehdimme siitä, että tiedonkulkumme on läpinäkyvää ja käytössäsi on aina metsäalan vankin ammattitaito.

  • Välitettävien kohteiden metsäarviot ovat aina avoimesti kaikkien nähtävillä ilmoituksissa.
  • Valtaosa välittäjistä on metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöitä, jotka ovat suorittaneet kiinteistönvälitystutkinnon (LKV). Varsin monella on myös metsäinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinto.
  • Tavoitamme ketjuna myytäville metsäpalstoille ja tiloille laajan näkyvyyden ja sen myötä parhaan mahdollisen markkinahinnan.

Teemme kaupat helpoiksi kummallekin osapuolelle: sekä myyjä että ostaja hyötyvät suorasta kontaktista metsäalan ammattilaisiin.

Ketjumme omistavat metsänhoitoyhdistykset, metsänomistajien liitot ja tuottajaliitot. Meistä jokainen on myös itse metsänomistaja, joten tunnemme myös omakohtaisesti metsän myymiseen ja ostamiseen liittyvät ilot ja huolet.

Ota yhteyttä lähimpään välittäjääsi – halusit sitten ryhtyä heti kaupoille tai vaikka vain jutella metsän omistamisesta!