Kyrösjärven Hietasaari, jossa hyvä puusto ja kaavaesitykseen merkityt kolme rantarakennuspaikkaa puustoltaan harvennetussa rinteessä. Voit myös ostaa 1/3 saarta sisältäen yhden rakennuspaikan hintaan 59 000 euroa.

Myydään kaksi kiinteistöä (Hietasaari 143-407-10-161 ja Puto II 143-421-2-54), jotka yhdessä muodostavat Hietasaaren 8,4 ha. Hietasaari sijaitsee isohkon ja erityisesti kuhistaan tunnetun Kyrösjärven keskialueella. Mantereella sijaitsevaan venepaikkaan matkaa noin 400m. Tämä lyhyt matka mantereelle on myös helposti jäädytettävissä talvisia metsänhoito/hakkuutoimenpiteitä varten.

Hietasaari on yhdessä Kurkisaaren kanssa isompi kokonaisuus, jonne on saatavilla edullisesti niin sähköliittymä kuin vesiliittymäkin. Saarten väli on helppo aidata jolloin esimerkiksi koirien pito omalla saarella on helppoa.
Saarella esiintyy runsaan vesilintukannan lisäksi mm. teeriä, kauriita ja jäniksiä, joten metsäinen saari voi toimia hyvänä tukikohtana vaikkapa metsästäjälle tai muuten luonnon elämää seuraavalle.
Meneillään olevassa osayleiskaavoituksessa saareen on osoitettu kolme vapaa-ajan rakennuspaikkaa ilta-aurinkoiselle rannalle, jolla on myös osittain luonnonhiekkainen pohja. Rakennuspaikat sijaitsevat kauniissa harvennetussa rinteessä.
http://ikaalinen.fi/wp-content/uploads/2018/12/OYK-luonnos-22052018-e-e.pdf

Tiloilla rantaa noin 780 metriä.

 

Kaava Ei kaavaa » Lisätietoja

Kaava tekeillä ja sisältö on jo olemassa, mutta kaavaa ei ole hyväksytty.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Tulossa kolme yleiskaavan rantarakennuspaikkaa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Yksi kiinnitys, joka luovutetaan ostajalle.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

On venepaikalle mantereella Arasalontie päässä.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 143-407-876-2 Isoröyhiön kylän vesialue 2) Yhteinen maa-alue 143-878-8-1 Kyrösjärven vesijättöjen jakokunnan yht.maa