Pieni rantametsäpalsta, jolla kaksi rantarakennuspaikkaa Pyhäjärven rannalla.

Pyhäjärven rannassa Huutoniementiellä rantametsäpalsta myydään määräalana. Kohteella on Pyhäjärven rantaosayleiskaavan mukaan 2 vapaa-ajan rakentamiseen tarkoitettua rantarakennuspaikkaa. Rakennuspaikat sijoitettu kaavassa vierekkäin Huutoniementien varteen kaavakartan mukaisesti. Rakennuspaikkojen siirto palstan sisällä eri paikkaan vaatii poikkeamislupamenettelyä. Rakennuspaikat ovat kangasmaata. Järven ja määräalan välissä on Jakokunnan vesijättömaakaistale, joka ei sisälly kauppaan. Vesijättömaa on mahdollista lunastaa Jakokunnalta erillisellä toimituksella. Vesijättömaalla kulkee sähkökaapeli. Määräalalla on eri kehitysvaiheissa olevia kuusentaimikoita, vanhalla rantapenkalla jonkin verran varttuneempaa puustoa. Rakennuspaikkojen ulkopuoliset alueet ovat kaavassa Metsätalousalueita, joten normaalit metsänkäsittelymenetelmät ovat sallittuja.

Ranta on kovapohjainen ja lapsiystävällinen, syvenee hitaasti.

Myyntihinta 70.000 euroa / tarjous. Tarjoukset käsitellään tapauskohtaisesti. Tarjoukset Tee tarjous-linkistä tai välittäjän sähköpostiin tarja.manninen@mhy.fi tai kirjallisena Mhy Pyhä-Kalan toimistolle.

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Pyhäjärven rantaosayleiskaava, kaavassa 2 rakennuspaikkaa. Lisätietoja Pyhäjärven kaupungin teknisestä toimistosta ja Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen rakennusvalvonnasta.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

2 rantarakennuspaikkaa

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Huutoniementie kulkee rajalla.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Ollinniementie ja Huutoniementie

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Määräala saa pinta-alansa suhteessa osuudet Hiidenniemen Jakokunnan yhteisiin vesialueisiin 626-401-5-28.